Medal of Honor: Warfighter

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan1997
  • Време на започнување Време на започнување
imam problem samo sto ke ja zavrsam misijata finding ferez imam samo crn ekran ne se pojavuva loading i koga ke stisnam na esc me frajka vo meni a nikako ne mi ja pocnuva slednata misija ako znae nekoj sto bi mozelo da bide neka pise

imam problem samo sto ke ja zavrsam misijata finding ferez imam samo crn ekran ne se pojavuva loading i koga ke stisnam na esc me frajka vo meni a nikako ne mi ja pocnuva slednata misija ako znae nekoj sto bi mozelo da bide neka pise

И мене ми го правеше истото на Deluxe edition, симни ја од FLT. BTW имав и crack fix од Skidrow ставено, ама не помогна на Deluxe.

Момци (па и девојки), да ве прашам нешто и ве молам одговорете ми.. :place:
Зошто неможам да сменам конфигурации на играва, на пример да сменам резолуција/текстура итн... Одам на тоа mohwsplash.config ама не ми се отвара.. ја имам од замунда даунлодирано (FLT)...
ќе ве молам за одговор, фала однапред (y)

Koj so saka neka kaze igrata e top :) ja prevrtev so ultra i grafikata e zverska, steta sto nemozam multiplayer sega :(

Ja simnav FLT verzijata ali sea na misijata so dzipot mi zakocuva taka da mi se smuci od igrava prethodnot na misijata so farez mi se ukocuvase sea use na cetvrta misija ukocuva sto li e problemot pojma neam

Скоро сите велеа дека Warfighter ќе биде боља т.е. ќе ја срамни со земја Black Ops 2. Сега, се сомневам дека нешто вакво може да се случи...

Скоро сите велеа дека Warfighter ќе биде боља т.е. ќе ја срамни со земја Black Ops 2. Сега, се сомневам дека нешто вакво може да се случи...

Black Ops 2 ќе биде гомно скапано. Call of Duty серијалот умре со Call of Duty 2... Од Modern Warfare 1 до Modern Warfare 3 нема разлика во графиката. Чисто се сомневам дека ќе има разлика и во black ops 2.

Black Ops 2 ќе биде гомно скапано. Call of Duty серијалот умре со Call of Duty 2... Од Modern Warfare 1 до Modern Warfare 3 нема разлика во графиката. Чисто се сомневам дека ќе има разлика и во black ops 2.
Ако Black Ops 2 биде гомно скапано, тогаш Warfighter е трипати гомно скапано. Со MW3 серијалот како да умре, но Black Ops 2 повторно ќе го оживее...

И мене ми го правеше истото на Deluxe edition, симни ја од FLT. BTW имав и crack fix од Skidrow ставено, ама не помогна на Deluxe.
Дали постои друго решение, скапав чекајќи да се симне Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition [RePack] [R.G. Catalyst] па сега ли да ја симнувам FLT? И јас заглавив на Finding Faraz, Ferez... Во тек на целото играње се слушаат пукотници од рафали, митралези и истото нервира многу.
За мене играва е одлична, подобра е од претходната Medal of Honor која даваше некои бонуси и сл. како и онаа пред година-две со авганистан. За Black Ops 2 мислам исто како и за првиот дел, срање, уште па и зомби срања, кој знае сега можеби роботи и вселенски бродови ќе има, тоа бега тотално од првичната игра. Modern Warfare e добро(колку толку подобро од блек опс) продолжение од самата игра.

Дај асален крак нека ми прати некој. FLT верзијата ја имам ама после 5та мисија ме заебава

Немој да пљукаш по cod4;) кажи ми само во што код 2 е подобра од неа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom