L
.Lost Angel.
Гостин

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imam problem samo sto ke ja zavrsam misijata finding ferez imam samo crn ekran ne se pojavuva loading i koga ke stisnam na esc me frajka vo meni a nikako ne mi ja pocnuva slednata misija ako znae nekoj sto bi mozelo da bide neka pise
jas mozam da kazam deka e mnogu losa
Можам да кажам само пофалби за графиката на играва.
Скоро сите велеа дека Warfighter ќе биде боља т.е. ќе ја срамни со земја Black Ops 2. Сега, се сомневам дека нешто вакво може да се случи...
Ако Black Ops 2 биде гомно скапано, тогаш Warfighter е трипати гомно скапано. Со MW3 серијалот како да умре, но Black Ops 2 повторно ќе го оживее...Black Ops 2 ќе биде гомно скапано. Call of Duty серијалот умре со Call of Duty 2... Од Modern Warfare 1 до Modern Warfare 3 нема разлика во графиката. Чисто се сомневам дека ќе има разлика и во black ops 2.
Дали постои друго решение, скапав чекајќи да се симне Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition [RePack] [R.G. Catalyst] па сега ли да ја симнувам FLT? И јас заглавив на Finding Faraz, Ferez... Во тек на целото играње се слушаат пукотници од рафали, митралези и истото нервира многу.И мене ми го правеше истото на Deluxe edition, симни ја од FLT. BTW имав и crack fix од Skidrow ставено, ама не помогна на Deluxe.
Black Ops 2 ќе биде гомно скапано. Call of Duty серијалот умре со Call of Duty 2... Од Modern Warfare 1 до Modern Warfare 3 нема разлика во графиката. Чисто се сомневам дека ќе има разлика и во black ops 2.