Medal of Honor: Warfighter

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan1997
  • Време на започнување Време на започнување
Има вирус во download папката, на 70% торентот ми прекина , сега праам Check да видам дали воопшто може да се поврати и да ја пробам играва. Сепак ке треба да чекаме да излезе SKIDROW верзија. Читам на Замунда многу луге имаат проблем со овој release.

51969e052f85047d.png
^На 70% баш тој фај со тројанот се симнува, затоа таму играта заебава на некој начин. Мене комплет ми се симна, па потоа касперскиот го избриша кракот, и истиот проблем ми се јави како на сликата кај тебе.
Направив после ре-чек и играта ми ја исполни до 99,98% што значи единствено го нема кракот :)
Можам да го прифатам, ама незнам колку е безбедно. Еве батево погоре го прифатил и играта му ја пушта.
скоро секој крак го јавува како тројан ...
нарпавете exception во антивирусот ... или мавнете му disable на некое време додека се симне и не ја кракувате ..
јбг тоа е .. шо ќе ви стане од еден тројан :)
Секогаш ги покажува како вирус за да се намали пиратеријата, иначе симнувајте од познати качувачи како skidrow и др. и читајте коментари и нема да имате проблем.
Епа ако е вирус не го прифаќајте, и поарно купете си ја играта, не јадете :гомце: Шо оти било вирус ? Сите кракови како вируси ги наоѓаат антивирусните програми, го исклучив битдефендерот и океј си е играта, ја играм супер е, вие чекајте ако не blackbox да не ви зафаќа толку па зимнувајте. А оваа верзија не е од skidrow ? Па зошто ја има на skidrowgames.net ?

^^секој крак го гледа како вирус ... нема веза од вирус ...

Епа ако е вирус не го прифаќајте, и поарно купете си ја играта, не јадете :гомце: Шо оти било вирус ? Сите кракови како вируси ги наоѓаат антивирусните програми, го исклучив битдефендерот и океј си е играта, ја играм супер е, вие чекајте ако не blackbox да не ви зафаќа толку па зимнувајте. А оваа верзија не е од skidrow ? Па зошто ја има на skidrowgames.net ?
^^секој крак го гледа како вирус ... нема веза од вирус ...
^Ке ве демантирам одма :)
Идете на аренабг и симнете го кракот од АЛИ.
Комбинација на играта од замунда и кракот од аренабг на АЛИ е добитна. Ем играта функционира топ, а успат не јавува никаков вирус.

P.S. Незнам колку нема веза од вирус :)

^Ке ве демантирам одма :)
Идете на аренабг и симнете го кракот од АЛИ.
Комбинација на играта од замунда и кракот од аренабг на АЛИ е добитна. Ем играта функционира топ, а успат не јавува никаков вирус.

P.S. Незнам колку нема веза од вирус :)

Прати ми линк од кракот на аренабг по приватно пораче :)

Иначе продолжи да се симиња играта одкога направи Речек, сега сум 20 мин до крај. Се надевам дека се ке биде во ред ебаго.

На почеток на 4та мисија ми крашува играта и дава некој ерор дека origin не е инсталиран има некој фикс за ова ?

edit: во случај уште некој да го има ова проблем има fix од skidrow

Мене ми крашнува после cinematic-от со возот. Пробав да инсталирам Origin, пак исто. А баш се заиграв, многу ми се допаѓа приказната.

Мене ми крашнува после cinematic-от со возот. Пробав да инсталирам Origin, пак исто. А баш се заиграв, многу ми се допаѓа приказната.

Истиот проблем го имав и јас ама има fix од skidrow оди на нивната страна го има да го сметниш

Дај пратете на ПП фиксот и мене ми крашнува

На AMD графички бидуе ли? Дека battlefield 3 никако неможев да ја управам..

Незнам дали е до кракот, или е до верзијата на играва ИЛИ до самата игра.

Но ова е глупаво, играва има премногу лоадинг на старт, на лоадирање мисија. 5 Минути човек додека почне да игра, и после уште 5 мин за другата мисија.

некој друг ваков проблем?

На замунда ја има FLT верзија. Ја проба некој ? подобра или полоша од претходната?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom