Medal of Honor: Warfighter

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan1997
  • Време на започнување Време на започнување
ја играм играва и ми се плаче :( ,колку поразлично доживување ќе беше да имав нешто појака графичка :(
вака со 20 фпс ми се чини како просечна игра од 2009 година

Го решив проблемот со мисијата Фараз.
Одете во My Documents, MOHW, settings, отворете го фајлот PROF_SAVE_profile со notepad и во првата линија кај што ви пишува:
GstAudio.AudioQuality 0
ставете наместо 0 нека биде 4:
GstAudio.AudioQuality 4
и снимете го.
Работи без проблем:vozbud:

Значи ете имало и многу полесно решение :) Јас не се замарав и одма ја симнав од FLT, барем сега со "новиве" пакети од Телеком од мај немам мука со тоа колку GB сум потрошил.

Иначе, откако ја завршив играта ќе речам дека и не испадна толку лоша, ама сепак, многу се некако неповрзани настаните во приказната, тек на крајот ќе скопчате нешто од нешто.

Значи ете имало и многу полесно решение :) Јас не се замарав и одма ја симнав од FLT, барем сега со "новиве" пакети од Телеком од мај немам мука со тоа колку GB сум потрошил.

Иначе, откако ја завршив играта ќе речам дека и не испадна толку лоша, ама сепак, многу се некако неповрзани настаните во приказната, тек на крајот ќе скопчате нешто од нешто.
И јас немам мака со тоа колку гб ќе скинам, него не ми се чекаше пак. Сега сум на мисијата во Босна.

6та мисија пред да пукам од хеликоптер ми се појавува црн екран и ми излага од игра. Може да се среди некако ?

Го направи ли она кое го објаснив малце погоре, со GstAudio.AudioQuality 0 во GstAudio.AudioQuality 4?
Пробај. Јас ја завршив, не е лоша играва. Овој пат COD Black Ops 2 ќе ја прескокнам, претераа со фантастика, мразам такви игри. На 20ти се чека новиот Hitman:D, до тогаш ќе ја цепам Secret Files 3.

Како да ја инсталирам ?? Ми бара Product Code на Origin o_O

Black Ops 2 ќе биде гомно скапано. Call of Duty серијалот умре со Call of Duty 2... Од Modern Warfare 1 до Modern Warfare 3 нема разлика во графиката. Чисто се сомневам дека ќе има разлика и во black ops 2.
Druze aj koa ne se razbiras nema potreba da pisuvas

Не ја бива. Настрана проблемите со маусот, вовеле држење на ALT за lean from cover. Врв на дебилизам. Башка, се гледа дека онака буквално кур ги боли за PC, во туторијалот ти пишуваш HOLD LAL. Што е LAL? Тешко им е да пишат Left ALT?

Кога некоја FPS игра ми комплицира живот со нови копчиња за најосновните работи...не планирам да се замарам со неа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom