од 10 до 19, сабота до 14...
А колку хали има зафатени има и колку пари е влезницата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од 10 до 19, сабота до 14...
да ти кажам, појма немам за цената... пошто на службен влез влагам врска немам... прашај еден вика 50, прашај друг вика 70, прашај трет вика 100 а начелно сите креваат раменици и викаат “ваљда“ е толку...А колку хали има зафатени има и колку пари е влезницата?
Од кога во 60 - тите години на 20 век е широко прифатена Теоријата на хаосот, никој сериозен не прави прогнози за повеќе од 5 дена. Но познато е дека просечните температури температури многу малку се менуваатОваа зима со температури до -30?!
18.10.2012 | 18:51
Балканот го очекува најстудената зима во последните илјада години, прогнозира Европскиот метеорол
Некни бев во петокот, 90 ден. е влезница за индивидуални посетители. За групи на деца и студенти е 40 ден.А колку хали има зафатени има и колку пари е влезницата?
Да толку е само што ова е клима со помал капацитет од 9000 БТУ за просторија до кај 20тина квадрати максимум.http://www.technomarket.com.mk/products/09118759/samsung-aqv-09pwc
ова на 1 час е потрошувачката или ? ако е онда доста е тоа солидна потрошња или има некоја клима уште помалце што троши ?
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ 0.7КW ГРЕЕЊЕ 0.9КW
По скопскиве дуќани сум видел и за 9000 илјади денариКолку пари ќе ме чини едно обично ќумбе на дрва ?поздрав
Јас имам, во гаража седи ако сакаш да пробаш кажи ќе ти го поклонам.Гледам дека пак почнале да се произведуваат трајножаречките печки Крека - Весо:
http://www.helios.com.ba/weso.htm
Овие печки се појавија пред едно 40 - 50 години Имате ли искуство со овие печки? Дали некој има ваква печка уште од „ оние “ времиња?
Камин кој топли 65 квадрати може и повеќе и го користам 15 години никогаш не му паѓа цена во продавниците секогаш се над 350 евра. Трошам 10 метри кубни дрва и цело зимо дома сум во кратки ракави и бос а надвор -20. Не го гаснам навечер ставам едно големо дрво и до сабајле си има жар. Станот ми е без изолација.Да ли има некој искуство со камини?