Фан Клуб: Интер

Aiiii loptetina na Kambi :vozbud:, a i Milito ama go prati po cigari onoj dole :pos:, abe taa finta dur e ziv ke ja pravi, ti delue ko prost poteg a uvek mu uspeva, ko crossover u NBA.

Obi zaedno so Coutinho i Snajder wow!!!
Odvaj cekam :vozbud:
Inaku Pereira e dupka , toj bese vinoven za sansata za gol .
Pereira ne igra be druze, Obi e toj, Obi , igra ko desen bek, a Zaneti ko lev, nema nikakva logika ova, vo odbrana ko desen bek Obi e losh, prv put u zivot igra tuka, nego go preleta preeska topkata.

Obi vo ovaa formacija ili ko lev bek moze da igra, lev ofanziven bek, oni obicno ponapred igraa vo ovoj format, apla napred idat, ili da igra vo sredina kaj Mudingai ili Kambi.

Pereira ne igra be druze, Obi e toj, Obi , igra ko desen bek, a Zaneti ko lev, nema nikakva logika ova, vo odbrana ko desen bek Obi e losh, prv put u zivot igra tuka, nego go preleta preeska topkata.

Obi vo ovaa formacija ili ko lev bek moze da igra, lev ofanziven bek, oni obicno ponapred igraa vo ovoj format, apla napred idat, ili da igra vo sredina kaj Mudingai ili Kambi.
Nesvesno napisav , mislev na Mudingay:facepalm:
Kako i da e Obi se vraka :)

Вака ако продолжите ЛШ до година не ви бега.

И дефинитивно ги ограбивте Милан во дилот Касано-Пацини

Koe фајде де ако се враќа, прво не е Кристијано Роналдо реални да бидеме, не е некоја клучна алка во тимов, добар играч е и има потенцијал во него ама кое фајде од неговото враќање кога го игра ко десен бек, срамота. Напред незнае кај тера зашто со десна е малку бољи од Камби, Занети исто кај не е офанзивен бек па и лево го игра, зашто овие тактички маневри ? Со Катанија игра, треба да ги избуши, играта на бековите во вакви формации е клучна за нападот, а Интер бочно се нула во тој поглед денес, искрено нек се врати Нагатомо, после ова и он ми делува ко одлично решение за екипава.

Се што треба сеа Страма да направи е да истера на рокада на Оби и Знаети, инаку Катанија веќе ги прочитаа, ако се паметни константно ќе напаѓаат од нивна лева страна, каде што игра Оби.

Ova e privremeno resenie bidejki go nema Nagatomo , inaku idealnoto mesto za Obi spored mene e :
Cassano-Milito​
Obi-Snajder-Coutinho​
Cambiasso​
Pereira/Nagatomo-Juan-Ranocchia-Zanetti​

Многу ме нервира формцијава, нека си еби мајката. Точно солидни сме во одбраната, ама во напад сме К-а-т-а-с-т-р-о-ф-а! Нека покажи малку Муда, нека го внеси Кутињо место Самуел, и Переира место Оби, и да почниме фудбал да играме, оти вака ми се приспива. Жал ми е ко че ги гледам дека не можа половината да ја помина.

Вака ако продолжите ЛШ до година не ви бега.

И дефинитивно ги ограбивте Милан во дилот Касано-Пацини
Така му доаѓа ова, уште и им доплатија 7м евра. :icon_lol:

Иначе имам голема замерка за судијава, прво го остава Споли да касапуе по теренов и му свират непостоечки офсајди на Милито, поготово оној кога правеа акција со Паласио, тука имаше фаул над Паласио у зона за удар, овие офсајд свират кој не постоеше. Клошари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom