Фан Клуб: Интер

Inter ima najvise prodato sezonskih karti u Italiju!

Danas se oficijalno zatvara prodaja sezonskih karti. Cekajuci oficijalne statistike, zakljucno sa subotom Inter ima prodato 35.226 sezonskih karti za ovu sezonu, sto je najvise u Italiju. Sa ovim se Stramaccioni jako ponosi sto je i istakao na preskonferenciji za Inter Channel :

To je razlog za nas i pretsednika Moratija da se osecamo jako ponosni, pre svega jer se to desava u momentu kada nismo onaj glavni favorit, kada pravimo novu generaciju, a fanovi ipak su ostali verni ovim bojama.

Protiv Catania imavme 5 pobedi po red na domasen teren otkako se vratija vo Seria A se do minatata sezona koga odigravme 2:2

Ранокиа имал мали проблеми, можно е да не игра денес, така известува ГДС дирекно, исто можно е Паласио да стартува пред Касано..само на крај да не испадне Кутињо од прв состав, и на негово место да се врати Касано. За брзо време ќе има официална формација. :)

--------------------

Како и што мислев, Кутињо го преместија на клупа..

Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 8 Palacio, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 20 Obi, 22 Milito, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 99 Cassano.

Алооо кај ве нема сите? Ајвар да не праите?
Дајте малце живнете за пола саат играме. Излезе ли официјалниот состав? Читав нешто дека Ранокија имал мали проблеми и можно било Силвестре место него да стартува и дека би требало Кутињо да стартува.
П.с. Нагатомо е казнет, нема да игра. :vozbud:

Не знам колку е паметна оваа варијатна со оглед на тоа што сме тенки на клупата ама ајде, останува да видиме како ќе функционира вака. Можно е во второ да излезе Паласио а да влезе Кутињо и да се трансформира формацијата во 3-4-1-2.
Во средина игра Мудингаи а не игра Гуарин. :facepalm:

Црвениот со Милан бе ИО. :D
Сакам Интер да испрати сеа жалба до Федерацијата за да му се продолжи казната, онака Морати да побара продолжување на казната. :D

that-awkward-moment-when-your-sarcasm-is-so-advanced-people-actually-think-youre-stupid.jpg

А што, Гуарин и неговите цигански шутеви од 67 метра се креативни? Или неговото незалагање и незаинтересираност?

Супер состав, и ја би играл вака. Браво за Страма. Тој што заслужил, ќе игра.. или тој што не заслужил, нема да игра, whatever.

А што, Гуарин и неговите цигански шутеви од 67 метра се креативни? Или неговото незалагање и незаинтересираност?

Супер состав, и ја би играл вака. Браво за Страма. Тој што заслужил, ќе игра.. или тој што не заслужил, нема да игра, whatever.
Е да, тоа ми е нај позитивната работа, што нема да го игра Гуарин..
Ќе видиме како ќе помине прво полувреме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom