Фан Клуб: Интер

Овој Паласио уствари доста добар играч е. :)
Да не го имаше она глупо плетенче на него, дури би рекол дека и не го заслужи целиот хејт, што го изеде.
Кога го даваат у кадар од лева страна си викам "добар е бе Паласио, фин играч", се дур не ја протресе главата малку. После некоја необјаснива лутина ме обзема.

Многу ме нервира формцијава, нека си еби мајката. Точно солидни сме во одбраната, ама во напад сме К-а-т-а-с-т-р-о-ф-а! Нека покажи малку Муда, нека го внеси Кутињо место Самуел, и Переира место Оби, и да почниме фудбал да играме, оти вака ми се приспива. Жал ми е ко че ги гледам дека не можа половината да ја помина.
Дупе се во напад зашто бековите не се кадарни да играат напред, Оби со десна не знае да игра, пас не може да направи обичен, Занети веќе знаеме, со Переира и Нагатомо 100 пати се поопасни ... со Нагатомо, они константно покриваат и напред и влечат играчи на нив, се уфрлаат у шеснаестерец што остава многу простор за напаѓачите, денес тоа не е случај.

Клупата денес е многу јака, Гаргано, Гуарин, Коутињо, Переира, освен Коу другиве треба да играат у прв тим, инаку форматов не е лош, ко Наполи, 3421, ама со бескорисни бекови кога напаѓаат тоа е, добро е што гол дадоа.

А сеа бе, Занети десно, Оби десно, Хуан лево, не бе не, пак некои луди тактички формати, сеа пак се со 4ца у задна линија, ебате тактичарот ебате, таман наметна една формација пак менува, ќе го кошта овој тренд у иднина, евентуално денес ако тепа ... ако тепа.

Која ветрушка е овој Паласио. Никад не сум поштувал напаѓачи што немаат цврстина, не знаат да се заградат. Уште ветер да дувне...

Алварез 2 добри шанси за гол, Паласио исто така добра шанса имаше, Ранокиа погоди статива.
Камбиасо игра многу добро денес, најдобар на терен е.

Убаво голче, мајсторски одработено, но цел натпревар беше за никаде. Камбиасо сега и никогаш повеќе вака, кој видел, видел...

Jas sum Alvarez da go prodademe.
Ja sum za Snajder da go prodademe i taka 2 sezoni neame air od nego ovaa galiba ce bide treta

Bolje da go nemas otkolku da go imas VISE E POVREDEN OTKOLKU SO IGRA

Inaku deneska super odigraa deckite i obi mi se svigase kako izigra za prvpat na taa pozicija
Na pocetok go branev Jonatan ama kako vreme proaga se gleda deka e za transfer zaedno so snajdi

Mora na pola sezona zamena za milito

• Ми се допаѓа
Reactions: gos

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom