Фан Клуб: Интер

Види му стил бе, доле тоа шо и да е, боја пичвајз, внатре пикната фармерица, ах бе ...
А оваа неда е бенгбл, али толку, преврти и остави, или, преврти, преврти, преврти и остави, или ако си деко, испи корпа и остави.
:pos: :pos: :pos:

40 милиони :pos:

Не стварно
:pos::pos::pos::pos::pos:
да си жив и здрав ме насмеа :)

ne ni treba de rosi ,osvaldo dobro bi ni dosol,milito i kasano da se prodadat i da go kupat osvaldo zaedno so hrvatot so ima zenska so uwwi cicki vo napadot

Дел Пиеро постигна гол за примавера тимот на Интер, играат против Верона, моментално е 1-1.

Јест дека овие примија два гола и ми стапнаа на поентата, ама доволно блиску се за нели ви реков:

Илузијата дека сме направиле нешто значајно ќе ни ја разбие Лацио или некој друг кога ќе ги подбере овие и ќе ни покаже како зрела екипа игра со пацери.

До тогаш да се радуваме, го тепавме Милан.
Милан who?

Дерби си е дерби, а? :)

Дечки какви очекувања за утре ? Има некој некоја плус информација во врска со составите на тимовите, повредени и такви работи ? Ја чекам кец за убава пара па се мислам дали да ја штитам Х2 или да ја остаам вака директно, па ако биде да биде. Да не забегувам со оф-топик, дајте некоја кратка објективна анализа, би ви бил благодарен. :)

Јест дека овие примија два гола и ми стапнаа на поентата, ама доволно блиску се за нели ви реков:

Дерби си е дерби, а? :)
Абе и со 2та гола си во право, со оглед на тоа што викавме дека 1-0 не е сигурно, бидејќи колку и да се очајни може да влезе некој гол(а имаше пенал за нив против нас, но Милан не се Јуве :D )

Дечки какви очекувања за утре ? Има некој некоја плус информација во врска со составите на тимовите, повредени и такви работи ? Ја чекам кец за убава пара па се мислам дали да ја штитам Х2 или да ја остаам вака директно, па ако биде да биде. Да не забегувам со оф-топик, дајте некоја кратка објективна анализа, би ви бил благодарен. :)
Па брат зависи за колку пари ја чекаш, ако ја чекаш за многу штити ја, Катанија се незгоден тим иако би требало да ги победиме. Повредени играчи ни се Киву и Станкович, али тоа е добро за Интер, појак е Интер без нив. :D И Снајдер го заборавив, и он е повреден па место него би требало да почне КуРињо, а во нападот Касано и Милито. Како и да е, среќно и да си фатиш пари. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom