FIFA 13

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Сакам да ја симнам играта, од каде е подобро да ја симнам од ThePirateBay или од Zamunda ? Ај ако некој знае нека ми прати линк од торент што нема проблем, по порака ако може.
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 20:15 ---
Македонската репрезентација мислам дека ја нема во ФИФА 13 или се лажам ?
Можеш од Замунда работи 100%- проверено.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ја симнав играва, ептен е добро направена, сеа само останува да соберам 25 евра и да се земе клучот :)
Само до сега начекав еден проблем, само што ми заврши сезоната, т.е. на 31 мај, играта ми крашнува:mad:, и неколку пати пробав, викам ај рандом краш да не е, не бе на 31 прај што сакаш предходно крај.Незнам дали веќе сте го одговориле прашањево, а многу се 30 страници на читаш па ако има некој што знае што треба да се прави нека пише, да не ми отиде кариерата во неповрат...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Ја симнав играва, ептен е добро направена, сеа само останува да соберам 25 евра и да се земе клучот :)
Само до сега начекав еден проблем, само што ми заврши сезоната, т.е. на 31 мај, играта ми крашнува:mad:, и неколку пати пробав, викам ај рандом краш да не е, не бе на 31 прај што сакаш предходно крај.Незнам дали веќе сте го одговориле прашањево, а многу се 30 страници на читаш па ако има некој што знае што треба да се прави нека пише, да не ми отиде кариерата во неповрат...
Истиов проблем го имав и јас.. А проблемот беше со тоа што имав земено играч на позајмица со откупна клаузула и одкако ќе го откупев ми крашнуваше играта на 31ви мај.. а кога немаше д аго откупам не крашнуваше..

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Истиов проблем го имав и јас.. А проблемот беше со тоа што имав земено играч на позајмица со откупна клаузула и одкако ќе го откупев ми крашнуваше играта на 31ви мај.. а кога немаше д аго откупам не крашнуваше..
Па не ги купувам кој ги е*е, боље од нив ќе најдам :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Зошто Black Box верзија ?
Зошто САМО инсталираш и играш. Ништо повеќе.
И релоадед верзијата е ОК, ама има повеќе чекори и наназад некои луќе имаа проблем со тоа :)

М

Мартин^

Гостин
Чекај сега гледам Black Box на замунда е 3 гига играта а Reloaded е 6 ? Зошто е вака ?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.361
Поени од реакции
5.486
Кој ви е најдобриот играч што сте го добиле од youth academy?

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Луге да прашам некој сто знае како да го пишам Онлајн Пасот?Пасот ми го пишува на листот од опаковката ама не знам каде да го напишам.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Луге да прашам некој сто знае како да го пишам Онлајн Пасот?Пасот ми го пишува на листот од опаковката ама не знам каде да го напишам.
Ако немаш Оригин акаунт, направи си.
Ако веќе имаш, логирај се во него, и во опциите горе ќе најдеш Reendem Product Code...
Ке кликнеш на тоа, го внесуваш кодот и веќе играта си ја верифицирал, а цд-то можеш да го фрлеш :) :)

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Тоа во играта да го напраам или на нет?Инаку играта ми е за ПС3

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Е тоа ќе ти помогнат овие со ПС3. Таму незнам.

Kajgana Shop

На врв Bottom