Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Nikade nemalo grcko zname , samo besmislici
Имало имало, во тој случај оправдани се свирежите. Да не сакаат аплауз за тоа ? Ќе го почекам делијава од форум после текма да видам што ќе каже, ебате малоумниците.

Балканска работа, повеќе ќе се збори за химните и знамињата, ќе се заборави човек зошто се собрале таму.

Имало имало, во тој случај оправдани се свирежите. Да не сакаат аплауз за тоа ? Ќе го почекам делијава од форум после текма да видам што ќе каже, ебате малоумниците.
Stom ti vikas,znaci vistina ima , ama aj ke pocekame :)

Ене бе еден од црвените дресови, Пачоски го носи. Брука сме жими све, почнувајќи од дресовите :facepalm:

Ако тимот носи црвен - он жолт, и обратно.

Мене ми смета што дресовиве се од 2009-та истиот дизајн, нека земат нови некои бе...

Море мамицата в пичка да им ја ебам дебили неспособни бе, кретени невидени се овие. Химна ли беше ова???? Ова е резил, ова е срам, ова е сквернавење. :mad::mad::mad: Секоја утакмица истото и истото. Стока да беше ќе научеше досега. Овие треба да се обесат на плоштад :mad: Гниди скапани

Српските навивачи, вкупно околу 300 симпатизери на источната трибина, ја испровоцираа македонската публика со истакнувањето на грчко знаме во пресрет на дуелот на Националната Арена „Филип втори“.

Ваквото однесување беше дочекано „на нож“ од македонската публика, а неколку минути подоцна на Исток влегоа и специјалните единици на македонската полиција со цел да го отстранат знамето и да ги смират Србите.

Гледачите на „Филип втори“ подоцна жестоко ја исвиркаа српската химна.

Извор: http://www.mkd.mk/67728/sport/nemir...specijalcite-interveniraa-za-da-go-otstranat/

е кај гледаш на сликава грчко знаме? или така е стаена колку да не е монотон текстот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom