Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
I toa kakov motiv im dadovme , stvarno e mizerno da isvirkas himna, aj vo tek na natprevar da isvirkuvas normalno e , ama za himna e nedopustlivo.
Како што разбрав некој од нив извадил грчко знаме за да испровоцира, ако е тоа случај, си го добиле тоа што си го побарале, зборам за тие мувлите од трибини, тие од Мкд што се со нив ако не му срипале ондак и тие пичиња се. Како и да е уште немам официјална потврда за ова.

Срамота ако ова навистина било случај. И со Хрватска имаше обиди ама не им успеа, али не гледам причина за ова најсикрено, а и мотив повеќе само им даваат на србиве.
Што бе нели балкан е ова ? Не се потресувај. ;)
Your logic,mate.

Што бе нели балкан е ова ? Не се потресувај. ;)
Your logic,mate.
Апсолутно, само егзил му е мајката, овој курајберов од кај вас незнам што се врати. :D

Ne e prv pat be glup , aj shetaj malku i ti :icon_mrgr:

Еднаш љубезно предупредив без провокации, а со оглед дека почна да употребуваш и навреди од типот на “глуп“, ќе оладиш малце од темава на некој ден.

имаше вест на мкд.мк. сеа не ми отвара неможам линк да ти дадам. Побарај си ти на мкд.мк треба да е на почетна.
Mkd.com, сакаат да се читани, а кога имаат повеќе посети верглаат у место, ебате аматерскиот сајт, прво ќе избуцкаат со некој наслов, и а им се накотат повеќе читатели се блокираат. Нек се средат малку, добронамерен совет.

Српските навивачи, вкупно околу 300 симпатизери на источната трибина, ја испровоцираа македонската публика со истакнувањето на грчко знаме во пресрет на дуелот на Националната Арена „Филип втори“.

Ваквото однесување беше дочекано „на нож“ од македонската публика, а неколку минути подоцна на Исток влегоа и специјалните единици на македонската полиција со цел да го отстранат знамето и да ги смират Србите.

Гледачите на „Филип втори“ подоцна жестоко ја исвиркаа српската химна.

Извор: http://www.mkd.mk/67728/sport/nemir...specijalcite-interveniraa-za-da-go-otstranat/

Катастрофа , се свирка Српската химна , ја усраа нашата .... брука ....:sick: а за навивачките песни да не зборам , во секоја втора се пее за клетите Ш.....и , а моментално истите тие Ш.....и ни се едни од најдобрите играчи . И после не изненадува кога некој од "клетите Ш...и " нема да сака да настапува за репрезентација . А од друга страна господата Попов и Ристиќ го напуштиле тимот оти не биле во прва постава :-( Добри сме нема што ...

Само мене така ми се чини или стадионов не е успунет ко со хрватска?

I koj ne skoka i toj e Sh.... , Abre Makedonce ,

lelelllelelelelel :AAAA

Ne gi gledaat tie 3 fudbaleri , koi spored mene i se idninata na Makedonija , BUBA , AGIM , i MUHAMED ..

I kako kje navivash posle.... :facepalm:

Јас ја слушнав само А бре македонче, не слушнав и кој не скока... Има србски навивачи можеби тие да почнале нешто такво... Иако за А бре македонче за мене пологично би било да се пее клетите Грци одколку Ш*птари

Ене бе еден од црвените дресови, Пачоски го носи. Брука сме жими све, почнувајќи од дресовите :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom