- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Чувствувам некоја тензија или до мене е ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срамота ако ова навистина било случај. И со Хрватска имаше обиди ама не им успеа, али не гледам причина за ова најсикрено, а и мотив повеќе само им даваат на србиве.Kakvi sramotilaci , isvirkuvas nacionalna himna na druga drzava![]()
А ова со жолтиве дресови играме пошо ни носат среќа или им се потрошила црвената роба?
Во краток рок играме 2 меча, не се сушат брзо, башка врне нема кај да ги пружат.А ова со жолтиве дресови играме пошо ни носат среќа или им се потрошила црвената роба?
Да се чуствуваат како на гостински терен, затоа што боље играат такаА ова со жолтиве дресови играме пошо ни носат среќа или им се потрошила црвената роба?
Чувствувам некоја тензија или до мене е ?
I koj ne skoka i toj e Sh.... , Abre Makedonce ,
lelelllelelelelel :AAAA
Ne gi gledaat tie 3 fudbaleri , koi spored mene i se idninata na Makedonija , BUBA , AGIM , i MUHAMED ..
I kako kje navivash posle....![]()
I koj ne skoka i toj e Sh.... , Abre Makedonce ,
Ne gi gledaat tie 3 fudbaleri , koi spored mene i se idninata na Makedonija , BUBA , AGIM , i MUHAMED ..
Me interesira ke gledas Makedonija -Srbija ili Albanija - Slovenija?![]()
I toa kakov motiv im dadovme , stvarno e mizerno da isvirkas himna, aj vo tek na natprevar da isvirkuvas normalno e , ama za himna e nedopustlivo.Срамота ако ова навистина било случај. И со Хрватска имаше обиди ама не им успеа, али не гледам причина за ова најсикрено, а и мотив повеќе само им даваат на србиве.
Aj idi malku shetaj , ne si za nishto .Агим, Буба и Мухамед носеа маици од Тоше, ти пееш „Тоше педер“
И како после!?
Ај затоа глеј фудбал и не замарај!
Не се пали бе па ти одма ко млад мајмин,јасно е дека има срби/србомани на трибини,I koj ne skoka i toj e Sh.... , Abre Makedonce ,