Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Kakvi sramotilaci , isvirkuvas nacionalna himna na druga drzava :facepalm:
Срамота ако ова навистина било случај. И со Хрватска имаше обиди ама не им успеа, али не гледам причина за ова најсикрено, а и мотив повеќе само им даваат на србиве.

А ова со жолтиве дресови играме пошо ни носат среќа или им се потрошила црвената роба?
Во краток рок играме 2 меча, не се сушат брзо, башка врне нема кај да ги пружат.

А ова со жолтиве дресови играме пошо ни носат среќа или им се потрошила црвената роба?
Да се чуствуваат како на гостински терен, затоа што боље играат така:pos:

I koj ne skoka i toj e Sh.... , Abre Makedonce ,

lelelllelelelelel :AAAA

Ne gi gledaat tie 3 fudbaleri , koi spored mene i se idninata na Makedonija , BUBA , AGIM , i MUHAMED ..

I kako kje navivash posle.... :facepalm:

Ne gi gledaat tie 3 fudbaleri , koi spored mene i se idninata na Makedonija , BUBA , AGIM , i MUHAMED ..

Агим, Буба и Мухамед носеа маици од Тоше, ти пееш „Тоше педер“

И како после!?

Ај затоа глеј фудбал и не замарај!

Срамота ако ова навистина било случај. И со Хрватска имаше обиди ама не им успеа, али не гледам причина за ова најсикрено, а и мотив повеќе само им даваат на србиве.
I toa kakov motiv im dadovme , stvarno e mizerno da isvirkas himna, aj vo tek na natprevar da isvirkuvas normalno e , ama za himna e nedopustlivo.

пошто обичните навивачи на стадион сумњам дека ја исвиркуваја химната,мора да беа некој од органиризаните групи. И без разлика дали беа Комити (кој шо ми е највероватно) Чкембари или било кој,нека одат колективно нека се самоубијат!!Ебави патриотите,држава ја брукат

Не се пали бе па ти одма ко млад мајмин,јасно е дека има срби/србомани на трибини,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom