ај и ја едно ревју да дадам...
со псај и уше двајца јадевме тогаш
псај си пиша (мех)
вториот цело време пцуеше по тестото, многу сува му беше, ко прашок да јадел
ја и третиот бевме по нејзе, во кола свршувавме, ептен добро мирисаше пицата
после овој третиов касна 2 парчиња и го степа ептен стомак не моеше да јаде
и останав јас...
пицата се гледаше дека е квалитетно направена, но мала... и сува, со оглед на тоа што сме навикнати да јадеме посочни пици од гиго.
за разлика од псај мислам дека имаше доволно материјал, мада тестото дебело, залажува.
тоа со попустот му дое по 210(270 без попуст) ден секој да дадеме, и бев најаден 7.5/10*
во гиго со фамилијарната 350 ден, 2ца по 175 ден се најадуваш 9/10*
толку.
*скала за прејадување од 1-10 каде што 1 е прегладен а 10 е препрејаден
P.S. заборавив да кажам за нарачувањето... ЕПТЕН комплицираат, прашуваат 200та глупости (не ме интересира ако им прават дубари) одговараш па чекаш за секоја глупост 20 секунди да запишат... па ти се прејавуваат, и пак те прашуваат, ко ништо да не запамтиле.
со псај и уше двајца јадевме тогаш
псај си пиша (мех)
вториот цело време пцуеше по тестото, многу сува му беше, ко прашок да јадел

ја и третиот бевме по нејзе, во кола свршувавме, ептен добро мирисаше пицата
после овој третиов касна 2 парчиња и го степа ептен стомак не моеше да јаде

и останав јас...
пицата се гледаше дека е квалитетно направена, но мала... и сува, со оглед на тоа што сме навикнати да јадеме посочни пици од гиго.
за разлика од псај мислам дека имаше доволно материјал, мада тестото дебело, залажува.
тоа со попустот му дое по 210(270 без попуст) ден секој да дадеме, и бев најаден 7.5/10*
во гиго со фамилијарната 350 ден, 2ца по 175 ден се најадуваш 9/10*
толку.
*скала за прејадување од 1-10 каде што 1 е прегладен а 10 е препрејаден
P.S. заборавив да кажам за нарачувањето... ЕПТЕН комплицираат, прашуваат 200та глупости (не ме интересира ако им прават дубари) одговараш па чекаш за секоја глупост 20 секунди да запишат... па ти се прејавуваат, и пак те прашуваат, ко ништо да не запамтиле.