П
Паган-др
Гостин
До кога работат уствари?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега јадевме... И ако ја тргнеме на страна цената, што е индивидуална работа и зависи од куповната моќ на секој поединечно - пиците беа одлични.
Јадевме Domino's Special и Ham Special. Најадуваат, иако на прв поглед изгледаат „мали“. Полни се со мастраф и вкусни се. Дефинитивно ќе порачам пак и препорачувам да пробате. Е сеа добро, корките не се вкусни, ама јебига - после толку лапање од средината, ниедна корка не би била вкусна![]()
Амерички начин на плаќање е т.е. на врата му плаќаш или ?Нарачавме од Доминос пред некој ден. Оnline нарачките им се супер, си пишуваш адреса, си тагнуваш и точно куќата / зградата на мапата, а имаш и во забелешка да си напишеш нешто (ние пишавме кое звонче на домофонот, за да не го чекаме надвор). Си стигна за 40тина минути (тој електронскиот систем каснел нешто 10тина мин.). Тоа со тагнувањето на куќата ептен ме бендиса, оти улицава е релативно непозната и требаше да се зеза тој со моторчето дури го најде бројот, односно точното место. Е сега во врска со вкусот на пицитеНарачав медиум со пеперони и медиум чедар мелт. Пепероните ми беше феноменална, екстра сочна и лутичка, а оваа со чедар и сланина не ме бендиса нешто посебно, бидејќи ми беше некако сува а и сланината беше на многу мали коцкички сечена. Се на се ОК беше, нарачав колку да пробам од пициве, ама цениве им се малце...солени. За тие пари во Битола би јадел уште една пица плус. Ама настрана споредбите: пицата - thumbs up, цените thumbs down
![]()
Тачно такаАмерички начин на плаќање е т.е. на врата му плаќаш или ?
Да да, пара на рака, пица за ракаАмерички начин на плаќање е т.е. на врата му плаќаш или ?
Што кажа бе пријателе.
И не е шунка тоа научете се,пеперони ги викаат во Америка,кај нас нешто ко кулен/чајна ќе му дојде,шунка во Америка јадат само најсиромашните таму ја вика spam не е ни шунка тоа баш,којзнае што е.
Можеш без што сакаш и со што сакаш да им кажеш да биде.Можеш да им кажеш без печурки да е пицата?