Domino's Pizza во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Видов оглас за работа како доставувач, се мислам дали да аплицирам. А ми треба работа и пари, ич немав среќа до сега никаде со аплицирање..o_O

Ne se registrirav za da gi reklamiram,tuku citav da komentirate za pici vo dominos kade picite nemat blaga veza.
Zatoa predloziv picerija koja nudi kvalitet i kakva ustvari treba da bide picata.;)

Вчера јадевме, четворица изедовме 2x од 550, на попуст, со тоа што за вторта плаќаш само половина.

Пиците се солидни, но се суви, и освем кашкавал (Моцарела) на другите состојки се штеди....како споредба со пицата во Гиго од 350 денари, овие пици (од 550) денари заситуваат далеку помалце, делуваат некако суво (тестото е полошо) и пред све се посиромашни, за 200 денари повеќе, добивате помалце од еквивалентот од Гиго, добивате пица која губи од секој можен аспект во споредба....Доминос не гледа веќе (мои) т.е. пари на моето друштво.

Во Гиго,Балила па дури и Енрико прават подобри Пици..

За Гиго има една лоша страна, ако не се погоди мајсторот, (имаат 5) не е фантастична ама пак е најдобра во градов.

Во Гиго,Балила па дри и Енрико прават подобри Пици..

За Гиго има една лоша страна, ако не се погоди мајсторот, (имаат 5) не е фантастична ама пак е најдобра во градов.

Тапа муабет им е тоа, јас последно кога бев ми извадија изглеа од замрзивач пици и цели мокри беа после.

једина пицерија каде што не штедат на ништо и за парите дефинитивно се исплати е БАЛИЛА

Тапа муабет им е тоа, јас последно кога бев ми извадија изглеа од замрзивач пици и цели мокри беа после.

Јебига 5 екстра добри пица мајстори нигде не наоѓаш во една иста пицерија, а тоа замрзната ми е многу чудно, никад не се десило во години и години пази зборам за 15 години +

Јебига 5 екстра добри пица мајстори нигде не наоѓаш во една иста пицерија, а тоа замрзната ми е многу чудно, никад не се десило во години и години пази зборам за 15 години +

Јас бев во недела или сабота преку ден, значи prime time викенд, 4 пици, сите четири мокри. Ваљда немале мајстори или слично...

У Шупата е?

Мац вели влажни биле. Јас неќум влажни пици, влажно друго сакам :)

Е ај да ја пробам и таа кај Гиго денес, утре најкасно.

А ако да знам кај кој од петте мајстори нема да се влажни? Или таа е мајсторката?

Јас бев во недела или сабота преку ден, значи prime time викенд, 4 пици, сите четири мокри. Ваљда немале мајстори или слично...

Незнам стварно, не ми/ни се десило до сега, генерално скоро секогаш е многу добра, а кога ќе ја прави дебелиот тип е out of this world :D

Али јебига се дешава...

Значи да чекам дебел мајстор?
Велам јас, слаб кувар за никаде, ако не си куска од напраеното, да проба, дали е супраено, не го бива. Дебели кувари бе му е мајката значи.

Ај ќе го лекам дебелиот. Еден е или има поќе дембели?

Значи да чекам дебел мајстор?
Велам јас, слаб кувар за никаде, ако не си куска од напраеното, да проба, дали е супраено, не го бива. Дебели кувари бе му е мајката значи.

Ај ќе го лекам дебелиот. Еден е или има поќе дембели?

Еден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom