Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Pobeda od 3-0 za Argentina.Messi postigna 2 gola i glaven vinovnik za drugiot gol.
Edniot gol bese super akcija so Di Maria a drugiot od sloboden.Stanuva strasen od slobodnite.Izgleda slobodnite udari gi naucil od Roni,pa taka denesniot nalikuvase na slobodniot na Roni protiv Verder ako ne se lazam( pod ziviot zid) .....

Да да, ептен сличен гол со тој на Роналдињо. Одлично изведено.
Честитки и до Педро за хет-трикот.......

како само еуфорично ги прослави головите Лео Меси........“изгорен“ е за успех и со својата селекција,штета не се најде човек успешно да ги спои за посериозен настап на светските првенства......

Еве ги головите.
Коментаторот:tapp: Исто како мене да ме стават да коментирам на англиски.

Инаку Меси и Игуаин моментално се лидери во Ј.Американските квалификации за Светско првенство во постигнати голови(по 6 двајцата).Меси мислам е исто така лидер во асистенции.

И после Меси играл слабо за Аргентина а Роналдо партал правел за Португалија...

Haters gonna hate...

Messi cannot score without Xavi and Iniesta - They Said !
Messi scored 13 goals in 8 appearances for Argentina in 2012 - They Never Said !

251230_492417584131796_997175023_n.jpg

Денеска играат Камерун и Капе Верде, бараж мислам е за квалификација на Африканскиот Куп на Нациите! Првиот меч Камерун изгубил 2:0. Се надевам нема да се квалификуваат, ќе ни треба Сонг :D

Бог да чува. Помислив дека Камерун треба да победи, за Сонг да ни биде на располагање во Јануари. :facepalm::tapp:
Т.е. не ми ни текна дека Сонг е Камерунец. :pos:

Хах и јас се зачудив...што вика овој! :ROFLMAO:

Добро е, Сонг ќе го имаме на располагање, не успеа Камерун да се квалификуваат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom