Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абидал долго нема да биде прва постава.
Видете ја ситуацијава со Виља, од повреда се врати од пред месец дена сеуште не е прва постава, а Абидал со две операции искрено незнам дали Тито би ризикувал со него во прва постава.

Повредата на Давид беше од сосем друг карактер, стануваше збор за скршеница на нога .... Абидал после првата операција по закрепнувањето се врати и наскоро повторно заигра прва постава, зошто и сега да не е така ? Јас го очекувам посилен од кога и да е ...

^Може затоа што првото беше отстранување тумор а второво трансплантација?

Во недостаток на фудбал еве повелете една книга што според мене треба секој да ја прочита не само навивачите на Барса.
http://www.amazon.com/Barca-Making-Greatest-Hunter-Graham/dp/0956497152/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1350388960&sr=1-2&keywords=barca the making of the greatest team in the world
И овој автор исто е дел од екипата на Sky Sports што ја коментира Примера, за некој ден ке има и книга од според мене најдобриот новинар кој се занимава со шпанската примера Guillem Balague посветена на Пеп

И овој автор исто е дел од екипата на Sky Sports што ја коментира Примера, за некој ден ке има и книга од според мене најдобриот новинар кој се занимава со шпанската примера Guillem Balague посветена на Пеп

Да на ревиста де ла лига е хост ама не можам да го гледам ме нервира со бартселона и неговиот spanglish. И уште еден новинар пишува книга за Барса, Sid Lowe, ќе видиме што ќе излезе од овие. А ќе има уште многу што ќе сакаат да ја молзат кравата.

219776hp2.jpg

EPIC

Му била последна официјална утакмица ова на асистентот-судија, па не му било гајле дали ќе заработи казна од ФИФА. Битно си се сликнал со Меси. :D

Алекс Сонг, наводно, не може да го напушти Камерун и да се врати во Шпанија, затоа што неговиот пасош е украден! :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom