- Член од
- 7 септември 2012
- Мислења
- 33
- Поени од реакции
- 30
momci kidajte gi ustasite, so sreca
Е ова ти е нелојална конкуренција.Продавам карта за запад 250 ден,веднаш до северна трибина е картата.
Тоа да беше мизено заради фактот што тие играчи што бараа автограми и фоткање од играчите што до пред 2 минути играа против нив,а ова со играчите од нашава лига е нешто што е далеку од срамно.Тие ниту играат ниту ќе играат за репрезентацијава и затоа нема потреба да се крева прашина и од ништо да се направи нешто.Ова со Тунис го дадов само како еден пример дека во спортот се случуваат и такви работи и тоа од дирекните учесници во мечот,а за оние што знак прашалник е дали ќе бидат и на трибините утре да не правиме ич муабет.Toa со Тунис е тешка, тешка мизерија. Ако така тие направиле, не значи дека нашиве треба нешто слично да прават. Кога видов како му бараат автограм на Коби, единствено, не знаев на каков поинаков начин да се искажам. Па сега пред мене да е Коби нема да му земам автограм, зашто NBA е премногу комерцијализирана и ми е sh*t. Попрво би земал автограм од некој кошаркар, за мене тоа е вистински кошаркар, од некоја друга држава, отколку од Коби. Малце забегав off-topic, ама сакав да кажам.
Па тоа е финтата. Ние се ваѓаме на тоа дека сме помала земја, посиромашна, нема услови... а ете ги Црногорците.Имаат играчи.......![]()
Море ептен ми се прај ќеф да му влезат Бед Блу Бојс на нашите ЕБР и да ги пукнат во ќотек, да видат шо е мавање, не овде глумат лудило на нас, шо не можат да обезбедат едно дерби асолно, е колку сакам тие штитовите од глава да ги јадат, да видат шо мажишта се БББ !!! Ептен спремна екипа се за тепачки на Балканот (мислам нема подобри од нив) екипа 20+
БББ не планираат да се тепаат тука во Македонија, во мешан состав кога беа во Атина извадија античко знаме на Македонија, па после клубот беше дебело казнет. Си провоцираат тие на друг начин ама кој не навивачи ко навивачи. А тоа дека се тепачишта јасно е едно дерби во Хрватска без тешко повредени џандари не проаѓа.Море ептен ми се прај ќеф да му влезат Бед Блу Бојс на нашите ЕБР и да ги пукнат во ќотек, да видат шо е мавање, не овде глумат лудило на нас, шо не можат да обезбедат едно дерби асолно, е колку сакам тие штитовите од глава да ги јадат, да видат шо мажишта се БББ !!! Ептен спремна екипа се за тепачки на Балканот (мислам нема подобри од нив) екипа 20+