Македонска фудбалска репрезентација

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
И никој не ми кажа за која позиција се картите од 200?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Или е позади гол,или најгоре на северна/јужна..
...Нели 150 беа зад гол!? :eek: Абе татко ми требаше да ми земе карти...леле ако се зад гол ќе се убијам! Барем нека се на јужна/северна, најгоре ако треба на покрив...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
И никој не ми кажа за која позиција се картите од 200?
На клупата за резервни играчи....

Што е битно, ќе видиш у петок. И онака од Север и Југ било каде да седиш убаво се гледа....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
...Нели 150 беа зад гол!? :eek: Абе татко ми требаше да ми земе карти...леле ако се зад гол ќе се убијам! Барем нека се на јужна/северна, најгоре ако треба на покрив...
Не ти се зад гол, не се секирај :)

За Југ или Север ти се, само негде на страничните позиции. Како и да е, имаш супер преглед :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
На клупата за резервни играчи....

Што е битно, ќе видиш у петок. И онака од Север и Југ било каде да седиш убаво се гледа....
Нема да идам в петок, јбг пропадна планот и со друштво и со карти али за со Србија боже здравје идам во полн состав :vozbud: Уште да се случи да тепаме в петок, то во вторник ќе биди лудило. Уште на излегување од стадион сите ќе трчаат до Тобако да ги купат последните карти за со Србија, ако воопшто нешто остане дотогаш. :свиркам:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Добро е, за север се, 13-ти блок, ќошот шо се вика, али ред 27 ваљда повисоко е :)

Kajgana Shop

На врв Bottom