Или е позади гол,или најгоре на северна/јужна..И никој не ми кажа за која позиција се картите од 200?
...Нели 150 беа зад гол!? Абе татко ми требаше да ми земе карти...леле ако се зад гол ќе се убијам! Барем нека се на јужна/северна, најгоре ако треба на покрив...Или е позади гол,или најгоре на северна/јужна..
На клупата за резервни играчи....И никој не ми кажа за која позиција се картите од 200?
Не ти се зад гол, не се секирај...Нели 150 беа зад гол!? Абе татко ми требаше да ми земе карти...леле ако се зад гол ќе се убијам! Барем нека се на јужна/северна, најгоре ако треба на покрив...
Нема да идам в петок, јбг пропадна планот и со друштво и со карти али за со Србија боже здравје идам во полн состав Уште да се случи да тепаме в петок, то во вторник ќе биди лудило. Уште на излегување од стадион сите ќе трчаат до Тобако да ги купат последните карти за со Србија, ако воопшто нешто остане дотогаш.На клупата за резервни играчи....
Што е битно, ќе видиш у петок. И онака од Север и Југ било каде да седиш убаво се гледа....
5.5 so 1.65 se mislam, za 1x negde 2.10 bi trebalo otprilika.коефициенти да не има негде ??
планирам се што има од пари дома да ставам ан 1X
1.78 мислам дека беше во Спортлајф за 1Хкоефициенти да не има негде ??
планирам се што има од пари дома да ставам ан 1X