Шефе...сервери...интернет...ок.FIFA.13.INTERNAL-RELOADED ја инсталирав
кога одам на Seasons ми кажува The EA servers are not available...
Треба да барам друг крак или....
Кога се туширам,тушот го вртам кон себе.Дали сум нормален?FIFA.13.INTERNAL-RELOADED ја инсталирав
кога одам на Seasons ми кажува The EA servers are not available...
Треба да барам друг крак или....
Моунтирај ја на даемон толс..Дечки, ја симнав верзијата од замунда што речиси сите ја симнавте. Ја отпакував, и кога кликам на фајлот Installer, не сака да почне да се инсталира и го вика ова :
Extracting game files
The system cannot find the file specified
Што му е проблемот?
Core 2 Quad изгледа мислешеFIFA.13.INTERNAL-RELOADED ја симнав од тука ја инсталирав и направив се како што пишува го ставив кракот во Game и ја пуштам се иде ок и кога ке стиснам Start Match ми ја вади играта ... Иначе имам 2 GB Ram, Quart to Quart процесор, графичка nVidina 9500 1 GB Ram, имам инсталиран Windows 7. Ја реинсталирав еднаш направив пак се како што кажува и пак несака, дај ако може некој да ми помогне ???
Се снајдов, немаше никакво моунтирање, туку 2 пати ја отпакував. Прво тоа очигледното, па после и фолдерот Game со сите parts внатре. Сега се е окМоунтирај ја на даемон толс..
Влези во контролите и види на тастатурата на кои команди ти се наместени контролите од right stick analog.како се пушта фор преку контролите од тастатура?
(ко на PES ми се наместени контролите)
Тоа е еден од новитетите на фифа кои премногу ме бендисува, го кажав и наназад.Прв пат ми се дешава противничкиот голман да ја шутира топката толку јако што оди преку моите дефанзивци и нивниот напаѓач ги тица и дава гол. И тоа у 90+.
Не знам дали да се смеам или да плачам.
http://www.btnetworks.org/passwordЈа отпакував играва и сега да ја инсталирам стегам setup и ми бара некој пасворд вака пишува
We had to flag this release as private because of a massive amount of DMCA claims from EA.You can acces the password here: и има еден линк ама нортон ме спречува да го отворам
Не знам, се се случи многу брзо.Сигурно ти си идел на фора да сам играчот ти иде по топката за на крај шпицот да те наттрча и да ти даде гол?