tha CaspeR
NV.mk
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 1.508
- Поени од реакции
- 162
А што е ова што го играте? (Муабетов неколку поста пред овој)
Ваљда менаџер моуд не сфаќам за што точно прашувашА што е ова што го играте? (Муабетов неколку поста пред овој)
И како е да си во нивна кожа?Со овие читовиве за пари си цепкам
секогаш ненормални цени им нудам ... по 300 милиона играч зеам , не ми е гајле колку вреди . Ко шеик се почуствував
уште вчера беше излезенаFIFA.13.INTERNAL-RELOADED излезе на Zamunda
Некој да помогнеше ??
Цитираните 2ца и др.-те што барате помош, секогаш напишете која верзија на играта ја имате, од каде ви е симната, дали сте направиле сѐ ама баш СЀ како што пишува во инсталацијата, каков РС имате и оперативен систем, за да може некој да ви помогне, пошто „ја инсталирав и играта не ми работи“ не е објаснување за проблем кој би можел некој да го реши. Не ме сваќајте погрешно, сакам да ви помогнам и на вас и на сите други, за да се убрза муабетот.Здраво , ке сака ли некој да ми помогне нормално ако знае... Се е ОК кога ке ја уклучам играта но кога го стартовам мечот ми се исклучува играта.. ? дали некој има искуство со ова нека пиши
ви благодарам
Епа значи ја ја симнав играта од замунда FIFA.13.INTERNAL-RELOADED.. , значи кракот е ставен во GAME фолдерот, направив се како што пишува таму после се да се блокира играта да не дојди до интернет, а за компјутерот не верувам да е до тоа 3 гб рам , 1 гб графичка 9500 гт, процесор 2.93 дуал кор.. ос: Windows 7 32 bit.Цитираните 2ца и др.-те што барате помош, секогаш напишете која верзија на играта ја имате, од каде ви е симната, дали сте направиле сѐ ама баш СЀ како што пишува во инсталацијата, каков РС имате и оперативен систем, за да може некој да ви помогне, пошто „ја инсталирав и играта не ми работи“ не е објаснување за проблем кој би можел некој да го реши. Не ме сваќајте погрешно, сакам да ви помогнам и на вас и на сите други, за да се убрза муабетот.
Добро намерна забелешка