FIFA 13

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
И јас ја иам оригинал земено :) Цело време ти праќам инвајт , не прифаќаш дрво едно! :) Иначе Хбох Лајв ми е AthleticFaun63
Оооо ти ли си тој бе :) Па видов ама у утакмица бев тогаш и после те немаше... ајде ќе ти пратам ја на следно играње ;)
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 20:25 ---
Види реално, на Xbox360 има ГООООЛЕМИ дрва во сите игри, за разлика од PC да речеме.

На Top Spin 4 јас си ги млатев и стигнав до први 10, таму бар мечмејкинг немаше ич и сам си бираш после појаки за да играте добри партии. На фифа појма немам како е...
На ултимејт неможеш да бираш јачина на др. клуб, само на сезони може, ама тоа тапа ми е... Ваљда фората е што има многу ама МНОГУ што купуваат јаки играчи пошто со кредитна изнакупиле фифа поени а за играње се дрва, па на крај џабе....

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Братче, дај бе до кога истото. Па зар те мрзи една страна наназад да прочиташ.
Да не го објаснуваме истото по 100 пати.

И јас сум со истиот проблем и не можам да најдам одговор :)
Да не пита човек. Шо да читам само се карате која е подобра пес или фифа. Фифа немам играно едно 5-6 години затоа питувам.

H

-HRO

Гостин
Синоќа се остаив цела ноќ на ФИФА 13.
Појака фудбалска игра од ова - АМИН!
Толку добро избалансирани оверали, толку реалистично движење на играчите, одличен дефанзивен и напаѓачки систем, реално откривање на слободни играчи и што ли уште не....
Пес 13 отиде во канта....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Ја средив и јас да уклучува, ама сеа ми прави други заебанции.:mad: Пред да започнам утакмица автоматски ме гаси. Кој и е проблемот сеа? :mad:

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Ја средив и јас да уклучува, ама сеа ми прави други заебанции.:mad: Пред да започнам утакмица автоматски ме гаси. Кој и е проблемот сеа? :mad:
За ова знам за мојон проблем уште не :) Оди во my documents и истанце0 напрајго на real only

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
За ова знам за мојон проблем уште не :) Оди во my documents и истанце0 напрајго на real only
Не го отвара, the file format is invalid испаѓа. Чек сеа да прашам, во Гејм после екстрактирањето има едно 14 GameFiles за екстрактирање, сите треба да ги екстрактирам или? Оти јас само на првото му дадов екстракт :D.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Најспоро симнуваната игра EVER! Цел ден ја симињам и ми вика уште 20 саати. Не знам дали е до Blizoo или нешто. Ако има некој тракери плус, нека подаде...

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Не го отвара, the file format is invalid испаѓа. Чек сеа да прашам, во Гејм после екстрактирањето има едно 14 GameFiles за екстрактирање, сите треба да ги екстрактирам или? Оти јас само на првото му дадов екстракт :D.
Абе десен клик и read only како не можи?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Како да се пушти чудово, го снимив се, но на секое пишува конектинг и не пали. Тоа со блокирањето на интернет ако не му е тешко на некој нека кажи како да го напрам. Исто кај може да се намали резолуција.

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Е значи све пробав и пак ова CRASHDUMP.И драјвери и курци и палци и firewall и пак се уклучува црн екран и исклучува.Цела папка од фифа 13 со crashdumpoj ми се наполна.

Kajgana Shop

На врв Bottom