Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
„Колешка“ од твојот фан клуб дојде со директна навреда кон Јувентус, и тогаш почна. Никој не го внесе Арсенал од тука, туку „ваш“ го внесе.[/quoteIzvini Jas ne sum go navredila juventus vas pogledni gi dobro komentarite za sto bea vie pocnavte za arsenal, kazav deka ste vie pametni i gi omalozuvate site ostanati klubovi kako da ste bogovi za LE pretezno bese komentarot![]()
Баш убаво, ќе си ги фаќаш на ливчеРеков ја секое коло ќе ги играм Јуве.![]()
Арсенал освои титула без пораз во зенитот на Премиер!
Немам намера да се натегам тука, ама гледам сте запнале ко хиени...
знаеш колку ме заболе дали ме тролаш?????У мојот живот ти и не постоиш,за разлика каде што глеам ме пратиш и тролаш као шо викаш.Ја ги тролам таквите како тебе што имаат комплексиТоа е != со јадење гомна
Ти имаше 1 месец бан затоа што вреѓаш
пс: Кога пројде 1 месец бе![]()
прашај го манчини и насри.Ќе има пенал за јуве?![]()
Ај да не цитирам 5 души, накратко. Арсенал нема играно во втора дивизија од 1919 година. 1.Последниве две децении е константен учесник во ЛШ.
2.Никогаш не бил вмешан во местенки и потплатени судии!
3.Ниеден тренер до сега не им бил вмешан во местенки!
4.Ниеден тренер не им бил обвинет за убиство!
5.Игра во најсилната лига во светот!
Јувентус е виновен за губење на позицијата во ЛШ, поради тоа што местеше натпревари па го казнија и деградираа во серија Б со минус поени! На негово место играа послаби италијански тимови(удинезе, рома, наполи), кои неможат да поминат група. Тоа доведе до губење на поените кај фифа!
Да немаше местенки, можеби сериа А ќе беше најсилна во светот.
Брм брррррррррррм
Ивица е фан на Јуве.Овие од арсенал помалоумни и од на милан навивачите![]()