Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Shkendija - Vardar 1 2.40

Super koef. za Kec , iako e derbi duel , na Vardar ne mu igraat nekoi igraci , a na druga strana Shkendija igraa maestralno vo Tetovo , ke pocnuva so recisi najdobriot sostav , kje bide bodrena silno , isto taka se vo dobra forma , vo poslednite 2 meca vo prvenstvoto protiv Teteks i Renova , 2 pobedi , 4-1 so Teteks , i 3-0 so Renova . Isto taka pobedija i sred Shtip protiv Bregalniva vo Kupot 0-1 .

A mozhe da ja imaa i vo Bet365 online da ja igrate , kje ima prenos i od MTV mislam .
Кажи не смее никој бод да земе во тетово кога игра шкендија инаку со боксови решавате таму ... лани Охрид кога играше таму 0-0 имаше и после ги натепавте играчите само за да победите .

Кажи не смее никој бод да земе во тетово кога игра шкендија инаку со боксови решавате таму ... лани Охрид кога играше таму 0-0 имаше и после ги натепавте играчите само за да победите .
Greshka si , SHKENDIJA poshteno gi dobiva utakmicite , imame najdobar tim , i najkvalitetni fudbaleri .

Tie shto prataat mak. prvenstvo znaat :)

Вчера 6/7 погодени од типовите што ги ставив во темава (вк коеф за погодените 12.5 / промашената на 1.85) но сепак недобитен.. денеска одам на чисто ливче уште по-ризично само на мала сума и нема да давам објаснување на типовите оти ме мрзи :)

Стандард - Андерлехт X2 (1.35)
Гомел - Славија Мизур 1 (1.30)
Ливерпул - Стоук 1 (1.45)
Њукасл - Јунајтед X (3.75)
Марсеј - ПСЖ GG (1.60)
Олимпијакос - Астерас 1 (1.25)
Рома - Аталанта 1 (1.45)
Шкендија - Вардар 1X (1.35)
Брегалница - Тетекс X (3.80)
Барселона - Реал М X2 (1.80)

За денес како најсигурни ги гледам Рома 1 1.60 и Зенит 2 1.60 .. За зенит сум 100% сигурен мора да победат една утакмица од кога дојдоа Хулк и Витсел имаат 3 порази 2 нерешени и победа во купот против второлигаш со 2-1 .. денес убава 2ка треба да биде .
Дали Јуве може да се игра 2 ? Слабо е првенството па тие ќе бидат шампиони според мене немаат конкуренција таму освен Наполи нешто ако не направи .
Рома - Аталанта 1
Краснодар - Зенит 2
Гаис - Елфсборг 2
Будучност - МЗТ 1
Сиена - Јувентус 2
Спартак Суботица - Црвена Звезда 2
9.5 коеф на овие 6 во спортлајф ќе почекам една на супертип ќе ја ставам 10 би требало да дојди .

Siena-Juventus 2 1.60
Shkendija-Vardar 1 2.40
GAIS-Elfsborg 2 1.40
Tottenham-Aston V. 1 1.55

1000/1000 :cool:

Јувентус со сигурност нема да тепа денес.Сиена е нивни клуб и сигурно нема да го остават без бодови од мечов.

Јувентус со сигурност нема да тепа денес.Сиена е нивни клуб и сигурно нема да го остават без бодови од мечов.
Следно коло игра против Наполи, гарант тепа Јуве денес.

Ауууу денеска шо футбал има за гледање и за коцкање ... Човек да не знае што да одбере :D

Епа прво ќе почнеме ранкото со мала уплата и полека како идат поинтересните натпревари ќе шибам повеќе.

Сеа на ум ги имам овие :

Уникаха - Хувентуд , Хувентутд под 71,5 поена @ 1.90

Рома - Аталанта , Рома дава гол во двете пол @ 2.20
Тука се мислам. Рома сеуште е без победа во Рим , гледам на Gazzetta.it дека ќе истрчат со силе состав ( Тоти,Освалдо,Бредли,Де Роси итн ),додека овие од Бергамо имат проблеми со составот паим фалат нешо футбалери ( вкупно 9 ), но ме мрзи да гледам колку од нив се важни. Според имињата има 2-3 шо се првотимци. Коеф за Рома ми е малце краток, коеф за 3+исто така, но коеф за -1,5 хендикеп на Рома @ 2.45 , Рома дава гол во двете пол @ 2.20 па дури и двојна победа @ 4.30 ми изгледат интересно. Одам со вториот тип.

Леванте - Валенсија , 3+ @ 1.90
Градско дерби и мислам декаќе има голеада. Леванте нема дадено гол против Валенсија на последните 3 средби кои ги одиграл дома и сите 3 ги загубил и мислам дека е време таа серија да биде прекината. ГГ е исто добра опција.

Селтик - Хартс , Хартс +1,5 @ 1.75
И тука коеф се кратки. Кај Селтик ќе фалат неколку првотимци ( меѓу нив е капитенот Браун ), имаа долго патување до Москва и тежок натпревар против Спартак, па можда нема да форсират многу денес. Хартс играт топло-ладно, но можеби , баш можеби нема да загубат со 2 гола разлиак денес. Одам со Хартс +1,5 , лани од 5 меѓусебни дуела ( ем Селтик беше многу појак тогаш ) само 2 пати загубија со 2 гола разлика, па ќе ризикувам.

Ајакс - Утрехт , Ајакс -1,5 @ 1.65
За Утрехт ова е најголемиот натпревар во сезоната , т.е. кога Ајакс гостува е. Навивачите и играчите на Утрехт живеат за овој дуел. Двете екипи се мразат меѓусебеи тоа веќе подолго време. Коеф се кратки за се. Ајакс победа 1.20 .. Ајакс -1,5 @ 1.65 .. 3+ @1.40 .. тражам шо би можело да биде добар избор и сега за сега ,се мислам за победа на Ајакс со хендикеп.

Азеренка - Шарапова , Шарапова +3,5 @ 1.80

Без мислење ова. Иако Белорусинката води 6:4 у меѓусебни и веќе 3 пати ја победи Шарапована тврда подлога оваа сезона , сепак Азеренка моментално делува понестабилно отколку што беше на почетокот од сезоната, додека Шарапова делуваше многу импресивно против Ли На. Според мене ова треба да е 1.90-1.90 дуел , а понудата е 1.50 -2,35 шо го прави овој тип value.

Се согласувам со тебе овде меѓутоа не знам,дали да играм 1Х се мислам или ГГ?
П.С
ќе едитирам да пишам утакмици.

Вчера лош ден ај да се надевамо дека денеска ќе биде подобро
Лацио 2
динамо загреб 2
Наполи 1
Атлетико мадрид 1
Порто 1
јунајтед 2

Се согласувам со тебе овде меѓутоа не знам,дали да играм 1Х се мислам или ГГ?
П.С
ќе едитирам да пишам утакмици.
Може и 0-2 @1.90, било кога х @1.70
јас ги имам х на ситно и ќе видам може и еден овие два типа на друго ливче и едно со 2.

==================================================
Milan-Inter
kaj Milan se povredeni samo Mesbah i Muntari dodeka kaj Inter se Marica,Palacio,Stankovic,Mbaye,Sneijder i Chivu
GG&3+ @ 2.40
Southampton-Fulham
Jack Cork nema da igra kaj domakinite a kaj gostite Berbatov e vo znak prasalnik dali ke igra,Mahamadou Diarra,Kerim Frei i Simon Davis
GG&3+ @ 2.10
Monchengladbach-Eintrach F.
i dvata tima se so FULL sostav

Gladbach: ter Stegen - Jantschke, Stranzl, Dominguez, Daems - Nordtveit, Xhaka - Herrmann, Arango - Hanke, de Camargo
Frankfurt: Trapp - Jung, Zambrano, Anderson, Oczipka - Schwegler, Rode - Aigner, Meier, Inui - Occean

GG&3+ @ 1.85

Точно е дека Сиена е втор тим на Јуве, но како што кажа некој погоре од следно коло мислам тешки утакмици идат, можно е да тепат денес за да избегат со бодови па кога ке игре дома тогаш да им даде бод, како лани, но не се знае...најдобро е да не се игре денес..
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 13:06 ---
Фиорентина 1
Наполи 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom