Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти ЛЕ го сметаш за натпреварување ????? за две до три години тоа ќе го нема ова ти е само залудно трчање по терен и повреди, ќе видиш од 2015 год дали ќе постои ова, а и не збори за другите клубови погледни си го твојот каков е мизерен без навреда (y)
Навивач на арсенал дојде да кажва кој бил мизерен тим... THE END IS NEAR!!!

Хах само знаете да се рчнете бре вие навивачите на сериа А што луѓе ќе бевте!!!!!!!!!! Го кажав само моето мислење сакате да ги навредувате другите а за вашите аууууууууууууу не давате ништо лошо да се каже. И да навивам за Арсенал и сум горда на мојот клуб ако не ти се свиѓа немора да навредуваш никого и никој го немаш тоа за право. А за Наполи е баш добар клуб и симпатичен, убав стил на игра имаат баш се супер најдобри според мене во таа ваша лига, и сигурно си навивач на Јувентус па затоа така збориш ;)..................за судиите де

јака констатација .... но италијанскиот фудбал не пропаѓа само од тие два клуба. италијанскиот фудбал губи од аматерски политики ко тие на берлускони и морати , а да не заборавиме кога требаше да задржи тоа место кој примаше по три парчиња од лех п. на домашен терен.
Намерно,или од што бевме камења,колку да те потсетам Јувентус ниту еднаш не излезе со втор тим во ЛЕ.

Хах само знаете да се рчнете бре вие навивачите на сериа А што луѓе ќе бевте!!!!!!!!!! Го кажав само моето мислење сакате да ги навредувате другите а за вашите аууууууууууууу не давате ништо лошо да се каже. И да навивам за Арсенал и сум горда на мојот клуб ако не ти се свиѓа немора да навредуваш никого и никој го немаш тоа за право. А за Наполи е баш добар клуб и симпатичен, убав стил на игра имаат баш се супер најдобри според мене во таа ваша лига, и сигурно си навивач на Јувентус па затоа така збориш ;)..................за судиите де
Никој не ти брани да го кажеш своето мислење и нормално никој не може да ти го смени истото. Арно ама ти дојде овде со директна рчка, како што милуваш да кажеш:), за Јуве. Од каде ти е тоа дека Јуве е мизерен клуб кога тие се моментално најдоброто од Италија, каков и да е фудбалот во неа моментално. Плус, ние навивачите на Јуве имаме своја причина зошто го хејтаме Наполи па колку сакаат нека се симпатичен клуб.
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 13:41 ---
Намерно,или од што бевме камења,колку да те потсетам Јувентус ниту еднаш не излезе со втор тим во ЛЕ.
Како што напишаа двата члена од Јуве фан клуб,
Јуве да имаше сила да се носи во Европа немаше две години да завршува 7 ми во домашно првенство. Толку му беа силите и знаењето. Со Јакинта, Амаури, Мело и ред други просеци не можеше да одигра подобро. Па и тогашниот Лех во Серија А, ако не 7 ми ќе завршеше во првата десетка. Јуве не испадна од што несакаа да одат понатаму туку од што не можеа, тиња беа, најслаб тим во историјата на клубот.

Не излезе со втор, но не излезе ни со втор Пушти 2-3 младинци, Боњиперти, типчето што им го кладе на Сити и уште некој. + неколку играчи кои не смееа да играат(Аквилани, Кваљарела), и плус неспособноста или никаквиот тим во глобала(чест на исклучоци).

Не се рчнувам јас и несакам да се карам напротив само кажав што мислам....секако дека вие можете да си зборите што сакате за останатите клубови ама дека зошто играат ваму зошто таму не ги бива слаби се ова она не заслужуваат....од каде знаете вие дали тие сакаат да играат или, можеби намерно не сакаат да се морат баш за во ЛЕ кога во сериа А им оди супер и можат да постигнат добар-поволен резултат само тоа сакав да кажам како ме нападна оној како баш навивач на арсенал ќе збори за мизерен клуб ма немој (y) нека се погледне тој па потоа нека збори за било што..култура дечко ама тој изгледа незнае што е ;) поздрав.

Навивач на арсенал дојде да кажва кој бил мизерен тим... THE END IS NEAR!!!
Мислам дека е ''навивачка'' , милион срценца има во име и потпис. И жените почнаа да се разбираат од фудбал , па и дебатираат :pos:

Не се рчнувам јас и несакам да се карам напротив само кажав што мислам....секако дека вие можете да си зборите што сакате за останатите клубови ама дека зошто играат ваму зошто таму не ги бива слаби се ова она не заслужуваат....од каде знаете вие дали тие сакаат да играат или, можеби намерно не сакаат да се морат баш за во ЛЕ кога во сериа А им оди супер и можат да постигнат добар-поволен резултат само тоа сакав да кажам како ме нападна оној како баш навивач на арсенал ќе збори за мизерен клуб ма немој (y) нека се погледне тој па потоа нека збори за било што..култура дечко ама тој изгледа незнае што е ;) поздрав.
девојко,ај види погоре кој најпрво го искористи терминот мизерен клуб? Демек ако го користиш ти не е некултурно,а ако го користи некој друг е? Дали некој пред тоа на темава воопшто го имаше спомнато арсенал,па ти се попали? И ако после тоа напишиш без навреда (па уште и со :sneaky:) демек тоа нешто ќе смени. Ти си таа што тука навредува,па после изиграва жртва. И колку шо си ти горда навивачка на Арсенал,толку сме ние на Јувентус и фино ти рече тој над мене,имаме свои причини да го мразиме Наполи ко ти шо го мразиш челзи или манчестер

Тоа е, чоек ќе ви дај еден играч, ќе се крстите во него и му кревате споменици и на крајот ќе дојдите тука да зборвате Јувентус е мизерен :facepalm:

Мислам дека е ''навивачка'' , милион срценца има во име и потпис. И жените почнаа да се разбираат од фудбал , па и дебатираат :pos:
Ех сега и ти, не шири шовинизам на форумов. По некое време во брак, нема ли да ти биде убаво да седнеш со жена ти да си гледате фудбал заедно наместо да ти мрчи дека сака да гледа турски серии?:)

Ех сега и ти, не шири шовинизам на форумов. По некое време во брак, нема ли да ти биде убаво да седнеш со жена ти да си гледате фудбал заедно наместо да ти мрчи дека сака да гледа турски серии?:)

Само да не се погоди некоја на Де Лаурентис да се пали ;)

Ти ЛЕ го сметаш за натпреварување ????? за две до три години тоа ќе го нема ова ти е само залудно трчање по терен и повреди, ќе видиш од 2015 год дали ќе постои ова, а и не збори за другите клубови погледни си го твојот каков е мизерен без навреда (y)

Да така е

2edpai0.gif

Медрано и понатаму продолжува да руши рекорди на гледаност.
Дипломатска пресуда, за на сите да им биде угодено. Не се важни доказите и процесот, важно кој што сака и кој колку сака. :icon_mrgr:

Се глеаше дека беше наместен Конте добро што му го скратија банот. Требаше да биде обвинет пошо сигурно знаел дека е наместена утакмицата али 9 месеци е многу. Сигурно имал некоја улога у скандалот али далеку помала него што му наместија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom