Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледајќи какви боси екипи играат во ЛЕ (освен Атлетико Мадрид и Тотенхем) Наполи и Интер би требало да стигнат до финале ако сериозно се загрижени за враќање на квалитетот на лигата. Удинезе и Лацио до 1/4 финале, а ако играат со прв тим па и полуфинале. Или па да гледаме полуфинале помеѓу овие 4 екипи.
За да си го вратиме местото сега е шансата.
А во ЛШ што ќе направиме ќе видиме и 1/4 е успех голема е конкуренцијата.

Браво за Удинезе,Наполи...е од вакви италијанскиот фудбал го изгуби местото у ЛШ..

јака констатација .... но италијанскиот фудбал не пропаѓа само од тие два клуба. италијанскиот фудбал губи од аматерски политики ко тие на берлускони и морати , а да не заборавиме кога требаше да задржи тоа место кој примаше по три парчиња од лех п. на домашен терен.

Jbg, на Јувентус такви хирови му се дешаваа во немоќ. Стварно не можеше ништо повеке да се направи. Толку беше снагата, реално.

Еве ги Наполи, гаден тим, гадни луѓе, гадни играчи, тренер, претседател. .. све живо поврзано со тоа срање од клуб ми е одвратно.
Некадарни да играат на 2 фронта, со втор тим излегоа, ц ц. За каква шега од клуб се работи

^Да исто така и Ливепрул,Атлетико лани Сити и Јунајтед не беа кадарни да играат на два фронта. Шега од клубови

Ако играњето во Европа им преставува тежина тогаш воопшто не треба да учествуваат.

Незнам зошто толкав хејт према Наполи имаат поголем дел овде, мене баш ми се едни од поинтересните тимчиња. Уште коа беа у втора лига едвај чекав да дојдат прва да можем да ги следим, па и менаџер играв со нив памтим да ги пикнем у прва лига и да напраем добар тим :ROFLMAO:

Незнам зошто толкав хејт према Наполи имаат поголем дел овде, мене баш ми се едни од поинтересните тимчиња. Уште коа беа у втора лига едвај чекав да дојдат прва да можем да ги следим, па и менаџер играв со нив памтим да ги пикнем у прва лига и да напраем добар тим :ROFLMAO:
Зошто Јуве лани освоија титула без конкуренција.
Сега гледаат дека и Наполи може да бидат некаква закана затоа. А и башка си имаат конкуренција уште од 2ра лига и кога ќе се собере се тоа е :)

Сега гледаат дека и Наполи може да бидат некаква закана затоа. А и башка си имаат конкуренција уште од 2ра лига и кога ќе се собере се тоа е :)

Тие се единствена екипа која секогаш добива помош од судии против Јуве, а никогаш Јуве не добил против нив(купот не се важи, се си беше заслужено).:D

Со другите екипи е 50-50:icon_lol:

Денес и Интер играше со втор тим. Реално ЛЕ нема никакво значење за клубовите од поголемите лиги, освен за Атл. Мадрид кој го поистоветуваат со освојување ЛШ и единствена цел им е ЛЕ, глупа екипа...

Денес и Интер играше со втор тим. Реално ЛЕ нема никакво значење за клубовите од поголемите лиги, освен за Атл. Мадрид кој го поистоветуваат со освојување ЛШ и единствена цел им е ЛЕ, глупа екипа...
Па и Атлетико играше со втор тим.
Не дека не е битно натпреварување ЛЕ ама јасно ми е зошто екипиве не сакаат да се замараат. Сепак европски трофеј си е европски трофеј и не треба на ЛЕ да се гледа како Белоруски младински куп.

^Да исто така и Ливепрул,Атлетико лани Сити и Јунајтед не беа кадарни да играат на два фронта. Шега од клубови
не беа кадарни....Испаднаа од групи ЛШ... :) тоа кажува дека не биле кадарни... :)

Drugo e vo Spanija, znaat uste od start tamu timovite osventie na Real & Barsa deka nema sto da baraat vo Primera.

Па и Атлетико играше со втор тим.
Не дека не е битно натпреварување ЛЕ ама јасно ми е зошто екипиве не сакаат да се замараат. Сепак европски трофеј си е европски трофеј и не треба на ЛЕ да се гледа како Белоруски младински куп.
Ама си го гледаат бидејќи токму тоа и е. Не носи публика, не носи гледаност на ТВ, не носи престиж.
Drugo e vo Spanija, znaat uste od start tamu timovite osventie na Real & Barsa deka nema sto da baraat vo Primera.
Да, али зашто да не се фокусираат еднаш на домашно барем за трето место, да идат во ЛШ, да пробаат таму?...

лани Јуве имаа конкуренција од милан, оваа година после 4-5 кола како успеа да видиш кој се у конкуренција за титула незнам.... а челзи имаат доста пати конкурирано во 2ра лига и многу пати неуспешно што е за жалење

Jbg, на Јувентус такви хирови му се дешаваа во немоќ. Стварно не можеше ништо повеке да се направи. Толку беше снагата, реално.

Еве ги Наполи, гаден тим, гадни луѓе, гадни играчи, тренер, претседател. .. све живо поврзано со тоа срање од клуб ми е одвратно.
Некадарни да играат на 2 фронта, со втор тим излегоа, ц ц. За каква шега од клуб се работи
Ти ЛЕ го сметаш за натпреварување ????? за две до три години тоа ќе го нема ова ти е само залудно трчање по терен и повреди, ќе видиш од 2015 год дали ќе постои ова, а и не збори за другите клубови погледни си го твојот каков е мизерен без навреда (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom