Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
пфф какви се овие почетнички грешки прво маноне сеа вермален ццц (n)

Вермален си има проблеми со капитенската лента!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Пак јадите г.. за Жервињо
И ќе!
Влезе тој удар ... и тоа при вина на голманот! Чиста ја имаше со раката над нејзе пројде.
Воедно... ужасно! Вака во одбрана никогаш не помнам да сме играле... дури ни лани.

Толку не ви е јасно дека дуото Верма-Кош никад не функционирало нит ќе функционира?
Играме ужасно.Џабе шо имаме 100% посед на топка.Олимпијакос поконкретни каде каде.

Кај е Чембо?Ја не го глеам...Кокелин ми се свиѓа,заедно со Казорла најдобри поединци до сега.Челото освен голот цело време ми ги кинше живците.

Мора победа,ја реков на почеток 5 , но без примен гол , а како шо тргнало треба да се крстиме на победа-минимална.

Во второ го очекувам Жиру место Чембо!

нема завршеток на напад , се иде до шеснаесетник и се врткаат цело време тамо , видете само колку шута на гол имаат

Незнам шо е проблемов со Вермален-Кос ...како да немат хемија меѓу двајцава и ко едвај да чекаат едниот од нив да игра заедно со Пер...

Лошоооооооооо...Ништо не играме, Жервињо брцна пак гол,али етпен се нервирам што не игра Жиру.....:(
Верма и Кош тандемов сезонава е најлошиот, барем од ова што можевме да го видиме на неколкуте натпревари......
Лелееее јужниве па уште се собрале на Емирати, на моменти дури и погласни од домашниве навивачи.....Ајде второ да им брцаме уште два и да ги заќутат малце.....

Толку не ви е јасно дека дуото Верма-Кош никад не функционирало нит ќе функционира?
Како бе никогаш не функционирално, лани шо им фалеше додека го немаше Пер заради повреда ?

Како бе никогаш не функционирално, лани шо им фалеше додека го немаше Пер заради повреда ?

Сериозен си ? Повеќе мислам дека тераш мајтап :P А ако си сериозен ти препорачувам да ги изгледаш сите утакмици каде што стартуваа Верма-Кош ;)

Сериозен си ? Повеќе мислам дека тераш мајтап :P А ако си сериозен ти препорачувам да ги изгледаш сите утакмици каде што стартуваа Верма-Кош ;)

E убо до мајтап ми е дојдено и ти сеа...лани немаше вакви проблеми во тимот и затоа ти потенцирав дека порано немало , не за сеа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom