Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Подолски е голем играч!!!

Задоволен само од победатмод друго ништо.
Мора да удри Венгер неколико шалтаци на одредени поединци :)

Следна со Вест Хем нагости? Биче тешко.

Браво за Жиру и одлична завршница на Ремзи....Се надевам сеуште дека следен натпревар Жиру ќе биде прв тим....Греота е да не го играме и те како сме поопасни со него напред.....Нека ни е честита победата и нека ни се множат...

п.с.Полди си е класа, ај нека му е среќен празникот денес....

Одлична игра на Полди. Два три пати го буткаат на земја и успева да ја подаде иако е на све четири.
Жервињо полека полека, кроце кроце, али да иде само нагоре, недајбоже уште еден Волкот.
Журу дефинитивно мора да добија минутажа, нема некорисна топка од него.
Артета, он је мало нервозан вечерас?
Карл, ако вака продужи ќе го стаам на аватар едно недела дена, чисто за атер.
Маноне мафија, многу несигурен бе мајку му, какви само излети имаше ауууу.

Се на се добра игра, но чудно ми е што имаат нагли падови на играта, значи нема полека губење концентрација, туку како да се гасат на едно 5-10мин.
Седнавме на 6-ката вечерва - идемо даље. :)

п.с. каде ми е Метерчооооооо????

Браво за Жиру и одлична завршница на Ремзи....Се надевам сеуште дека следен натпревар Жиру ќе биде прв тим....Греота е да не го играме и те како сме поопасни со него напред.....Нека ни е честита победата и нека ни се множат...

п.с.Полди си е класа, ај нека му е среќен празникот денес....
кој празник?

Анри има отидено во курац, се повампирил. Сакам пак да дојде во јануари
За Жервињо (SkySports Quote :THE GOAL MACHINE:) да биде пред него, а тој да игра можеби... AM-DM? хахаха
Инаку да, сите сакаме да дојде Анри повторно и да стигне до тој јубилеен погодок и уште еден ќе му фали ако рачунаме дека еден му украдоа лани го препишаа како авто-гол по 2 месеци ... DOUCHEBAGS!
За денешниот меч...
Жиру + Волкот :love:
Манон е лефтер. Пак и пак и пак... мигот кога си ја боксираше на десно по линија а беше сам во 5/6 метри! За малку ќе беше ЕУРО-АВТО гол... жалосно.
Џенкинсон... го “какав“ доста многу, но денеска многу позитивно изненаден!
Ремзи одличен.
Жервињо... не ми прави кеиф човекот едноставно... не е за таа позиција... можеби CF, но не и прв во нападот и единствен. Воедно бравос за неколку дриблинзи и погодокот.
Артета ми се допадна што се соживува со тимот и се соживува со се на теренот!
Казорла... нема среќа во финишот веќе 3-т меч , но ќе појде !
Другите... просек.
Ужасна одбраната во првиот дел, вториот веќе консолидирани се гледа беа сите работи, Булд ги фатил на клоци на полувреме :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom