Fringe

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Oliv ja ubija poslednata epizoda od S04:D
Волтер во стилот на некој каубоец, ама грдо испадна што го заборавија тој од анимираната епизода!!! можда во финалево ќе испадне од нигде и ќе ја отепа...:D
и после сите: аууу какво финале аууу...:D:D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Знаете, можеби тоа - човекот што ќе ме убие, значи дека некој ќе ја убие, for real, like for ever. Вака, ако гледам, Волтер не ја уби, зашто ја оживеа. :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Знаете, можеби тоа - човекот што ќе ме убие, значи дека некој ќе ја убие, for real, like for ever. Вака, ако гледам, Волтер не ја уби, зашто ја оживеа. :D
Ама нели беше нагласено дека во секоја реалност Оливија мора да умре.
Е сега таа беше една од реалностите кои се можни да се случат и сега таа не се случи, се случи реалноста кога Волтер ја уби.
Што значи во оваа реалност таа е веќе убиена од Волтер, е сега што ја врати во живот тоа е веќе друга приказна.
Барем јас така ја сфаќам работава.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Само мене првава епизода ми беше тапа? Искрено едвај чекав да заврши, жива досада...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ама затоа последната сцена. :D
Ќе излезам мрчатор, ама искрено покрај толку квалитетни серии не правдам веќе ниедна епизода на било што што гледам со една добра сцена. Значи Џон Нобл е цар и вака и онака, ама првава епизода страшна тапа ( еј ова и рима некако ми има :D )

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ќе излезам мрчатор, ама искрено покрај толку квалитетни серии не правдам веќе ниедна епизода на било што што гледам со една добр сцена. Значи Џон Нобл е цар и вака и онака, ама првава епизода страшна тапа ( еј ова и рима некако ми има :D )
Прва епизода беше,
подобро неможеше.

Ќе видите сите после,
ќе чудите каде дошле.

Сеа досадно може да е,
но на крајот ќе се открие се.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Прва епизода беше,
подобро неможеше.

Ќе видите сите после,
ќе чудите каде дошле.

Сеа досадно може да е,
Досадно ти е тебе по дома а?o_O

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Прва епизода беше,
подобро неможеше.

Ќе видите сите после,
ќе чудите каде дошле.

Сеа досадно може да е,
Прва епизода, подобро да ја направи Џ.Џ. можеше,
оти реално тапа беше.

Џуџето од чиста мира,
Олив ја киднапира?!?
Од каде таа прича,
а чича Мича?

Како и да е ја ќе ја следам,
пошто последна сезона е,
морам да ја догледам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Само мене првава епизода ми беше тапа? Искрено едвај чекав да заврши, жива досада...
И мене, очекувавме којзнае каков опенинг, демек ќе не соборат од стол со сторијава унапред, они го спасуваа Walter цела епизода.
Досадна, троа повеќе.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Очекував повеќе од првата епизода некако многу сива ми се виде, воопшто реалноста каj што опсерваторите се во улога на Хитлер ми е тапа. Се надевам на среќен краj.. чисто да спиjам мирно

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Најјако од цела епизода беше што се измачија да смислат план како Питер да го внесат во зградата на Обсерверите, за на крај Оливија да ја пуштат преку заден влез без проблем. :pos:

Инаку, епизодата досадна, една од најдосадните од целиот серијал. Очекувам да се подобрат наредните епизоди со Фринџ евентите.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
S

Sheldon Cooper

Гостин
Не сфаќам една работа, алтернативниот свет од 4 сезона всушност не беше алтернативен свет туку оноj вистинскиот на Петар но зошто Нина Шарп работеше со Џоунс и jа дрогираше Олива?

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Не сфаќам една работа, алтернативниот свет од 4 сезона всушност не беше алтернативен свет туку оноj вистинскиот на Петар но зошто Нина Шарп работеше со Џоунс и jа дрогираше Олива?
Е сега и ти каков си! Ако тоа не си го сфатил значи си сфатил се што треба за Фринџ. Колку повеќе гледаш, помалку да сфатиш. Тоа е поентата. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom