Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Чувството кога си провинцијалец, во карпош, на 100 метри од сити малот.

Ако одам јас да купам леб од таму ќе ми испадне од минимална цена од 84 денари до максимална 500 денари во зависност дали ќе одам со автобус или такси. Па сеа ти види дали е поевтино од таму да земам или од кај мене во блискиот супермаркет. (исклучок се жителите на Карпош само)
A кој оди во трговски центар само леб да си купи? :tapp:

Керфор утре ќе биде скроз завршен, а цените ќе бидат никски цело време, особено нивните керфорски производи.
Дефинитивно ќе биде најефтин од сите супермаркети во Скопје.
Видов дека шеќерот е 29 денари и тоа запамтив :)

Карфур!
Нормално е да биде наjефтин, но не мислете дека цените на отварjането ке бидат исти и после неколку месеци.
За жал нивните производи веке не са толкова евтини колкото преди продажбата на бизнисот од смесената компаниjа помегу Carrefour и Marinopoulos на грците. Сега се напрака такса за производите со марка Carrefour, Carrefour Discount, Reflets de France, Selection . . . .
Но все пак цената е добра за квалитетот.

Toa e логото и мислам дека целосно е средена таа продавница,донесено и спремно е се,ама Сваровски мислам дека први ја завршија својата работа :D
Сваровски имаа наредено се во продавница додека останатите уште преговараа со молерите... :pos:

МИА НАЈАВИ - МАКЕДОНИЈА

3 октомври 2012
Скопје - Свечено отворање на новиот трговски центар „Скопје Сити Мол“. (хол на Скопје Сити Мол/19:30)

МИА НАЈАВИ - МАКЕДОНИЈА

3 октомври 2012
Скопје - Свечено отворање на новиот трговски центар „Скопје Сити Мол“. (хол на Скопје Сити Мол/19:30)
за тоа зборев јас ама некој си се смее дека карти ке имало ццц

Коколку што знам ја т.е како што се збори по населбава дека тамо и живеам викаат дека денес е официјалното отварање, со државниот врв, познати фацки, новинари... така да очигледно ке нема пристап за граѓани, а на фејсбук фан страната на сити молот пред некое време беше организирана наградна игра во стил на виртуелна продавница и кој највеќе корисници ке собере добива Вип пристап(BackStage) + Gift Card од 3.000 денари очигледно само он ке добие пристап...

Слика од официјалната фејсбук страна на ЗАРА.
Конечно дојде и тој ден да го дочекам ова!:icon_mrgr:

254590_10151242001545907_162351326_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom