Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
P

pepito*

Гостин
Некоја екипа*, значи не и двете екипи на една утакмица, туку на било кој натпревар што се игра. Ти си го сфатил така и сам се поправаш уствари. На другата екипа не и битно колку има посед и колку губи, важно е да победничката екипа има више од 65% посед, све друго е фејл. При толку напор да ме поправиш испадна дека не си можел ни да ме разбереш ко што треба. Уживај и остави го мислењето на други нареден пат. ;)

Ова е директно од вашите идеологии за тоа ако екипите не играат како Барса со посед и пасови,тогаш не се екипи и треба да се срамат од својот придонес во фудбалот.
И не, нема потреба да ми предаваш математика, доволно ми се последниве 15 години од мојот живот дружба со неа.
Ти брат така се изрази, објаснувањево го немаше погоре, ова што го пиша врска немаше со дотогаш муабетот. Ама ај важно пак на крај се правиш попаметен, а со такви нема дискусија.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Чувајте ги гласовите па у 38 коло гласајте кој ќе биде шампион :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
ladno nekako vo Real..:LOL:
Ладно е богами у Реал упм.. :pos: Ме потсети на едно дете во основно кога го прашаа кој е главен град на Шпанија, и овој вика Реал. :LOL:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Во Атлетико не е толку ладно како во Реал :icon_lol:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
браво за малага супер екипа се пак да им беше санти уште тука далеку ќе тераа во ЛШ мада и вака би требало да ги минат групите ако не ја усерат со Милан
п.с. сите шпански екипи си победија во ЛШ :D
Премиера>>>ЕПЛ :P

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^ ПрИмера madrista.
Иначе многу сме јаки, шпанскиве екипи де....:)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.163
Поени од реакции
25.314
Комшии ќе отварате тема? Ваш ред е, кај вас се игра..

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Едно прашање до фановите на Барселона.
По која логика го подржувате одделувањето на Каталонија од Шпанија, односно поконкретно, за кој кур воопшто се интересирате за одделувањето на Каталонија од Шпанија?
Ај да живеете таму да разберам, ама вие сите сте тука во Македонија а ве засега како да сте таму цел живот.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Едно прашање до фановите на Барселона.
По која логика го подржувате одделувањето на Каталонија од Шпанија, односно поконкретно, за кој кур воопшто се интересирате за одделувањето на Каталонија од Шпанија?
Ај да живеете таму да разберам, ама вие сите сте тука во Македонија а ве засега како да сте таму цел живот.
Заради истата причина што “вие“ сте против тоа одделување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom