Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека си тепа Реал утре па другото не е важно :icon_mrgr:

Заради истата причина што “вие“ сте против тоа одделување.
Кои сме ние поточно?
Искрено, мене не ме засега ама ич, пред се тоа што се наоѓаат во Шпанија а јас живеам во Македонија. Зошто би ме засегале политичките проблеми на друга држава? :cautious:
Вие го правите тоа како да е дел од фудбалот или што ти јас знам. Како демек добра работа прават што ќе се одделат, а капак на се вие ги подржувате, како да ќе помогне нешто на Барселона во фудбалот. :tapp:

Војна се водело денес на натпревариве во Шпанија (а уште и се води) :D
Полоши и од Италијанците испаднале...

Жолти, црвени картони, пенали... :D

548041_409539045767790_1470744038_n.jpg

Мунуа асистент :D
Тоа е, кога го имаат Мартинс во тим :)

Мунуа асистент :D
Тоа е, кога го имаат Мартинс во тим :)

Ко умрени се Валенсија :facepalm:

p.s: Бетис мора да добијат барем по 1 црвен на секој натпревар, секоја чест (y)

Освен "Ел Класико" на денешната програма се и две дербиа.

Aтлетик Билбао - Осасуна: Баскијското дерби, и двата тима се во катастрофална форма, ќе биде интересно и неизвесно до самиот крај.
Атлетико Мадрид - Малага:
После Реал и Барса, можеби нај големите конкуренти оваа сезона за 3 место. И двата тима се без пораз.

- И двата натпревари се со директен пренос на Спорт Клуб. Првиот од 18:00 часот. Додека вториот од 21:30 часот.

Во сенка на Ел Класико, само едно ќе речам: Радамел Фалкао :cuc:... вистинско благо за Атлетико!

Во сенка на Ел Класико, само едно ќе речам: Радамел Фалкао :cuc:... вистинско благо за Атлетико!
Јас само би додал дека он, Меси и Роналдо имаат по 8 гола. До крај на првенство ќе има јадење кој повеќе ќе даде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom