Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од 1991 навака?

И уште нешто... не можам да ти го перцепирам делот со анархијата. Појасни.

Ваљда на хиреархија мислеше. Ваљда. Хиреархија, анархија... така слични, а така различни.. :icon_mrgr:

Зашо им ја пуштиле бе? Масони се газдите од Siti? A?
Изгледа немаш слушнато за иронија!
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 17:07 ---
А УТД спротивно пропорционално, експресно ќе освои?
Тоа ќе видиме, со ваква игра, не верувам!

А што демек Клатенбург суди против Јунајтед? :D

"Last season, Manchester City romped to a 6-1 win at Old Trafford, inflicting on their rivals their biggest embarrassment under Ferguson. The referee on that day was Mark Clattenburg. He sent Johnny Evans off in the second half for a clear professional foul.

There have been 34 Man United league games since that day. The number of times times Clattenburg has refereed them? Zero. Not a single one."

"Last season, Manchester City romped to a 6-1 win at Old Trafford, inflicting on their rivals their biggest embarrassment under Ferguson. The referee on that day was Mark Clattenburg. He sent Johnny Evans off in the second half for a clear professional foul.

There have been 34 Man United league games since that day. The number of times times Clattenburg has refereed them? Zero. Not a single one."
И Јунајтед освои титула?

Не пошто Сити ја намести утакмицата со КПР :icon_lol::icon_lol:
КПР им пушти, затоа ми е чудно како се дозволи такво нешто кога Јунајтед ја поседува цела федерација и сите судии:icon_lol:

Па зар мора да ти кажувам и успат пишувам цел реферат кога убаво знаеш?
Газдите ве **** . Никој друг.
Нема(ше) никаква анархија во клубот и ништо не се знае.
Бар ти го имаш правено овој муабет во вашиот фан клуб.
Друго и Реина има зборувано за истото, така да никој вас од страна не ве уназадува.

Брааааат, те молам :) Јас како што знам од 91 се имаат 3 газди сменето (да не го спомнувам пред тоа Џон Смит, зошто збориме нели за ПЛ а поназад не знам, ќе треба на нет да ги глеам луѓево, искрено), Дејвид Мурс...па 2007 Хикс и Жилет (знаеме како завршија) и сега е Хенри. Значи, не можеш да ми кажеш дека газдите не Јебат цело време :) Е сега, тоа што во 90тите, кога сте го граделе тимот сте биле и финансиски најмоќен, од таа страна да, нас не јебеле газдите, ако сакаш така да гледаш на работите. Само што вас ве сјебаа АбрамовиЌ и комшиите, а ние т.е. ЛФЦ сме ебана странка тука.

Кога станува збор за Реина има 3 голден главс во пл, така да не е сепак тој толку лош, уште помалку и кривец за постот на лфц од 23 години :)
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 17:42 ---
Тоа ќе видиме, со ваква игра, не верувам!

Добро, мислев на тоа дека целиш.

КПР им пушти, затоа ми е чудно како се дозволи такво нешто кога Јунајтед ја поседува цела федерација и сите судии:icon_lol:

Требаше некој (уште по)влијателен да се појави во Енглескиот фудбал, за да се случи такво нешто.

Уствари, шо ти реплицирам јас тебе бре?!

И демек тој е единствен судија што дал црвен на Манчестер, па сеа по казна не им суди веќе.. No sense.

И демек тој е единствен судија што дал црвен на Манчестер, па сеа по казна не им суди веќе.. NoNsense.

Си заборавил едно Н :)

Него, не е поентата во црвениот картон, туку, во нешто друго, нешто не типично за гостувања на Олд Трафорд.

И демек тој е единствен судија што дал црвен на Манчестер, па сеа по казна не им суди веќе.. No sense.

cool-story-bro_211709.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom