2
~2A
Гостин
The end. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ.. ај не е битноОд 1991 навака?
И уште нешто... не можам да ти го перцепирам делот со анархијата. Појасни.

А што демек Клатенбург суди против Јунајтед?Само чиста коинциденција е што Клатенбург нема 34 натпревари судено на Јунајтед нели![]()

Од 1991 навака?
И уште нешто... не можам да ти го перцепирам делот со анархијата. Појасни.
Изгледа немаш слушнато за иронија!Зашо им ја пуштиле бе? Масони се газдите од Siti? A?
Тоа ќе видиме, со ваква игра, не верувам!А УТД спротивно пропорционално, експресно ќе освои?
А што демек Клатенбург суди против Јунајтед?![]()
И Јунајтед освои титула?"Last season, Manchester City romped to a 6-1 win at Old Trafford, inflicting on their rivals their biggest embarrassment under Ferguson. The referee on that day was Mark Clattenburg. He sent Johnny Evans off in the second half for a clear professional foul.
There have been 34 Man United league games since that day. The number of times times Clattenburg has refereed them? Zero. Not a single one."
И Јунајтед освои титула?
КПР им пушти, затоа ми е чудно како се дозволи такво нешто кога Јунајтед ја поседува цела федерација и сите судииНе пошто Сити ја намести утакмицата со КПР![]()
Па зар мора да ти кажувам и успат пишувам цел реферат кога убаво знаеш?
Газдите ве **** . Никој друг.
Нема(ше) никаква анархија во клубот и ништо не се знае.
Бар ти го имаш правено овој муабет во вашиот фан клуб.
Друго и Реина има зборувано за истото, така да никој вас од страна не ве уназадува.
Јас како што знам од 91 се имаат 3 газди сменето (да не го спомнувам пред тоа Џон Смит, зошто збориме нели за ПЛ а поназад не знам, ќе треба на нет да ги глеам луѓево, искрено), Дејвид Мурс...па 2007 Хикс и Жилет (знаеме како завршија) и сега е Хенри. Значи, не можеш да ми кажеш дека газдите не Јебат цело време
Е сега, тоа што во 90тите, кога сте го граделе тимот сте биле и финансиски најмоќен, од таа страна да, нас не јебеле газдите, ако сакаш така да гледаш на работите. Само што вас ве сјебаа АбрамовиЌ и комшиите, а ние т.е. ЛФЦ сме ебана странка тука.
Тоа ќе видиме, со ваква игра, не верувам!
КПР им пушти, затоа ми е чудно како се дозволи такво нешто кога Јунајтед ја поседува цела федерација и сите судии![]()
И демек тој е единствен судија што дал црвен на Манчестер, па сеа по казна не им суди веќе.. No sense."Last season, Manchester City romped to a 6-1 win at Old Trafford, inflicting on their rivals their biggest embarrassment under Ferguson. The referee on that day was Mark Clattenburg. He sent Johnny Evans off in the second half for a clear professional foul.
There have been 34 Man United league games since that day. The number of times times Clattenburg has refereed them? Zero. Not a single one."
И демек тој е единствен судија што дал црвен на Манчестер, па сеа по казна не им суди веќе.. NoNsense.

И демек тој е единствен судија што дал црвен на Манчестер, па сеа по казна не им суди веќе.. No sense.