PES 2013

B

Beck's

Гостин
Znaci 2013 strasno me iznervira... Iako dobro se pokazuvam ama ednostavno ako odluci kompjuterov da mi dade gol ke mi dade sto ne bese slucaj minatite sezoni. Sekoj kontakt bez topka za niv e faul za mene ne, sekoj faul za niv e gol. Sekoj niven dolg pas e zicer.
Inaku igram na naj jakiot level so Everton, prva sezona zavrsiv 8 mesto. Od favoritite samo Arsenal uspeav da go pobeda so presvrt vo poslednite minuti. Sreka go zemav Drogba na pocetok od sezonata, pa kinese.
Golovi sto mi davaat celo vreme po zemja blizu direcite, ja ne mozam nikako da gi emitiram vo ovoj pogled. No od dosega 5 penali sudeni protiv peni gi odbraniv site. Vo momentot koga sutira ako sfatis koja strana ke ide topkata, samo frli se na taa strana i toa e 100% odbrana. A normalno ja pa sekogas sutiram na sredina, sto e sigurno sigurno e:)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Konami announced they will release a new DLC & also a game patch for PES 2013 on October 11th.

DLC Detailes
  • Squad updates with summer transfers
  • New boots
  • New UEFA related objects

Patch details
  1. Adds Online Community Mode
  2. New widget for online play
  3. You will be able to play with up to 8 players of your community
  4. MyPES is added
  5. You can now save games at half time in ML :eek:
  6. Other adjustments in various game modes

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Konami announced they will release a new DLC & also a game patch for PES 2013 on October 11th.

DLC Detailes
  • Squad updates with summer transfers
  • New boots
  • New UEFA related objects
Patch details
  1. Adds Online Community Mode
  2. New widget for online play
  3. You will be able to play with up to 8 players of your community
  4. MyPES is added
  5. You can now save games at half time in ML :eek:
  6. Other adjustments in various game modes

Интересно интересно...
Иначе колку пари е да се купи само кодот за да се игра играва он лајн?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Интересно интересно...
Иначе колку пари е да се купи само кодот за да се игра играва он лајн?
Сум ја букмаркирал некогаш странава, колку да иам ориентација за цените.
Тука вика дека е 25 евра.

Што и каква е странава, неам појма.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Тешко да се игра ПЕС 2013 на оваа конфигурација?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.982
Поени од реакции
7.122
Znaci 2013 strasno me iznervira... Iako dobro se pokazuvam ama ednostavno ako odluci kompjuterov da mi dade gol ke mi dade sto ne bese slucaj minatite sezoni. Sekoj kontakt bez topka za niv e faul za mene ne, sekoj faul za niv e gol. Sekoj niven dolg pas e zicer.
Inaku igram na naj jakiot level so Everton, prva sezona zavrsiv 8 mesto. Od favoritite samo Arsenal uspeav da go pobeda so presvrt vo poslednite minuti. Sreka go zemav Drogba na pocetok od sezonata, pa kinese.
Golovi sto mi davaat celo vreme po zemja blizu direcite, ja ne mozam nikako da gi emitiram vo ovoj pogled. No od dosega 5 penali sudeni protiv peni gi odbraniv site. Vo momentot koga sutira ako sfatis koja strana ke ide topkata, samo frli se na taa strana i toa e 100% odbrana. A normalno ja pa sekogas sutiram na sredina, sto e sigurno sigurno e:)
Па кој те тера да играш на суперстар...мислам дека на про е таман играва....јас играм со Стоук, намерно за на потежок начин да ја сварам играва. Нека каже некој како е да се игра со појак тим на пример Јунајтед, Реал, таквите...

и да...не негирам дека има такви нервозни работи ама јбг, компјутер е, не е човек па да игра човечки...мене најчесто ми даваат гол кога четворицата одбранбени ми се во линија и меѓу нив се метка еден противнички напаѓач....и одеднаш нивниот плеј дава таква прецизна...и тоа пази...висока топка...која за 5 цм е во офсајд и нормално нивниот напаѓач прави идеален прием, прави 2-3 чекори и ми дава гол...и друго играјте на all out attack не се заебавајте да држите топка или да играте дефанзива или не знам што. Правете постојан пресинг на средина и напред и терајте ги тие да грешат. Играва е замислена да играш како Барса, па така однесувајте се :D

И заборавив да кажам...последен со Стоук сум моментално али ги зедов Дрогба и Макси Родригез па ваљда нема да испаднам :pos:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
и да...не негирам дека има такви нервозни работи ама јбг, компјутер е, не е човек па да игра човечки...
Играј фифа и ова што го кажа погоре ќе го осетиш во буквална смила на зборот :)

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
фифа најтешко ниво = пес профешнал, зашто да ја игра фифа... или егото да не му се сруши ако не игра на најтешко ниво.... друга причина не гледам

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не знам друже, играме со другар FIFA на Legendary (13ка демово) и имаме над 70% посед на топка.

Би рекол дека е полесна од пес-ов...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.181
Не знам друже, играме со другар FIFA на Legendary (13ка демово) и имаме над 70% посед на топка.

Вие дека сте про. И нема олку исфорсирана скрипта.
За секој average joe доволен предизвик е, башка повеќе реална и флуидна би му била ради нетолкукомпјутерското аи.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
фифа најтешко ниво = пес профешнал, зашто да ја игра фифа... или егото да не му се сруши ако не игра на најтешко ниво.... друга причина не гледам
Што пак сега има врска игривоста, егото т.е. скриптите со реалноста на играта? Компиутерот и прелесен да биде мене ми е битно потезите што ги прави да бидат РЕАЛНИ, не како на пес :)

Полесна и поигрива не е исто :)
Вчера со еден другар плешевме, он прв пат ја фаќа и добро му идеше. Но сепак на крајот разлика има од оној што ја владее и оној што прв пат ја фаќа.
Друго, можам да кажам има разлика од демото до финалната.

2ве игри ги поминав одреден период, затоа можам да дадам заклучок.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
ПЕС 2013 е супер и е подобра од 12. Ова го заклучив според гледаниот трајлер, но сеуште ја немам пробано и се надевам дека во најскоро време ќе ја испробам и ќе донесам заклучок после играњето. Во ПЕС 12 си уживав :cool:, да се надеваме дека истото ќе го правам и во 13-тката. Од мене според трајлерот супер е (y).

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе јас многу добро ја научив 13-ката. Играв прво една сезона со Барселона на Супер Стар, за еден бод ја изгубив титулата во Шпанија, а освоив ЛШ и Куп.
Сега играм со Шалке, лошо почнав но сега добро стојам.

Треба да се погоди тактиката, пример јас се пронајдов на Long Ball, значи играм со долги топки повеќе, а ако имате посилна екипа можете и на друг начин да играте, зависи како ви одговоара. Само треба да ја пронајдете тактиката и ќе ви биде многу интересна.

Kajgana Shop

На врв Bottom