PES 2013

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.982
Поени од реакции
7.122
Значи....кога првпат почнав да играм почнав на про и за 4 кола има 4 победи без примен гол...сменив на топ, се порази...сменив на суперстар..исто и бетер...губење со по 3-4 разлика...се враќам на про...исто ко на суперстар, пораз до пораз....втф!?!?! :eek:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Значи....кога првпат почнав да играм почнав на про и за 4 кола има 4 победи без примен гол...сменив на топ, се порази...сменив на суперстар..исто и бетер...губење со по 3-4 разлика...се враќам на про...исто ко на суперстар, пораз до пораз....втф!?!?! :eek:
Тоа до тебе е.. Ја од почеток си пуштив на суперстар па неам проблеми.. се дешава некој натпревари да ги изгубам.. На некој газам.. Моментално 2ра сезона на мастер лига.. имам дадено 35 гола.. примено 11.. А другите што имаат дадено највеќе голови се 20... Па види разлика.. Се ти е до то акако ќе наместиш формација зашо и тоа има големо влијание.. и каков играч си :)

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Ја ка будала ќе прашам нешто... јес да АИ-во sucks и има читови... ама на SuperStar кога ќе пробаш пас у празно играчов ко намерно да истрчува кога ќе притиснеш на W или W+E (а пред да се случи подавањето) само за да те заебе у офсајд... едно 20 пати влегов така у офсајд прошлава утакмица :ROFLMAO: можда мене така ми се причинува, ама ако не, ептен не-фер игра компјутеров (n)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ја ка будала ќе прашам нешто... јес да АИ-во sucks и има читови... ама на SuperStar кога ќе пробаш пас у празно играчов ко намерно да истрчува кога ќе притиснеш на W или W+E (а пред да се случи подавањето) само за да те заебе у офсајд... едно 20 пати влегов така у офсајд прошлава утакмица :ROFLMAO: можда мене така ми се причинува, ама ако не, ептен не-фер игра компјутеров (n)
До играта е.
И 1 на 1 ја играв и често пати и јас и другарот во офсајд кисневме, така е направена :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Пред некој ден играв со татко ми и слободен удар досудува судијата блиску до шеснаесетник,и ја за прекинот земав да правам замена и се супер покажува излегува Игуаин влага Бензема и кога живиот ѕид се подели на два дела т.е. остана дупка во средина каде стоеше Игуаин и нормално шут во дупката и примив гол.
Заклучок
Поретардирано нешто немам видено до сега,тоа е за 1на1 а за А.И.-то да не збориме и за оцените на играчите.ПЕС12 и 13 се еден ооогромен фејл од игри.Фала ти боже што постои ФИФА.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Пред некој ден играв со татко ми и слободен удар досудува судијата блиску до шеснаесетник,и ја за прекинот земав да правам замена и се супер покажува излегува Игуаин влага Бензема и кога живиот ѕид се подели на два дела т.е. остана дупка во средина каде стоеше Игуаин и нормално шут во дупката и примив гол.
Заклучок
Поретардирано нешто немам видено до сега,тоа е за 1на1 а за А.И.-то да не збориме и за оцените на играчите.ПЕС12 и 13 се еден ооогромен фејл од игри.Фала ти боже што постои ФИФА.
ООООО зар УШТЕ ГО ИМА ТОА???
ОМГ
Тоа премногу често го имаше на 6ката и 9ката. И претежно кога ќе направев таков фаул, црвен картон ми даваше судијата и ќе сменев играч за да ја пополнам дупката во одбрана и ДА, во живиот ѕид остануваше дупка!
офф леле :pos:
На основа на 6ка ги прават најновиве игри, а лажат дека сржта им била нова :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Нема крак колку и да бараш зш е демо ти пишит во ФилеХистори ко ќе ја спуштиш играта :eek::eek::eek::eek:
Како нема крак? Коа е излезена веќе пред недела дена ПЕС 2013 има и крак и све!
Koj ke mi pomogne da najdam crack me dupi igrata cel den...:mad: ? :)
Која верзија ја имаш? Skidrow или Reloaded?

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
дечки моментално ја симнувам... само да прашам, голманите подобрени ли се? одбраната ?! или срање е пак... пес 11 беше добра за тоа ама АИ немаше(кое читам не ви се свиѓа на многу) само тоа да го искомбинираат заедно добро би било...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
дечки моментално ја симнувам... само да прашам, голманите подобрени ли се? одбраната ?! или срање е пак... пес 11 беше добра за тоа ама АИ немаше(кое читам не ви се свиѓа на многу) само тоа да го искомбинираат заедно добро би било...
Голманот е подобрен, не прави баш глупи грешки, сега не е идеално, ама подобро е од 2011/12.
Одбраната е доста подобрена, оффсајд замки имаш, имаш да играш добро одбрана, во тренинг ќе видиш што како.
Мене играва ми се свиѓа, и подобра е од 2012, а AI ако сака да ти даде компјутерот гол, ќе ти даде, ама и тогаш можеш да го сопреш, со некој старт. Ќе видиш со играње, ќе приметиш.
Играва за 1вс1, со другар е ептен добра, што знам 9/10 од мене има, не ја играм многу, ама кога играм со мерак играм.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
ПЕС 13 е многу лоша игра,ја играв 7-8 натпревари и ми изгледа како игра направена од некое српско-македонско гејммејкинг студио.

Kajgana Shop

На врв Bottom