- Член од
- 14 ноември 2010
- Мислења
- 708
- Поени од реакции
- 140
И јас не му се мислев многу многу за uninstall. Голем фан сум на ПЕС, но страшно ме нервираше AI-то...
Тоа до тебе е.. Ја од почеток си пуштив на суперстар па неам проблеми.. се дешава некој натпревари да ги изгубам.. На некој газам.. Моментално 2ра сезона на мастер лига.. имам дадено 35 гола.. примено 11.. А другите што имаат дадено највеќе голови се 20... Па види разлика.. Се ти е до то акако ќе наместиш формација зашо и тоа има големо влијание.. и каков играч сиЗначи....кога првпат почнав да играм почнав на про и за 4 кола има 4 победи без примен гол...сменив на топ, се порази...сменив на суперстар..исто и бетер...губење со по 3-4 разлика...се враќам на про...исто ко на суперстар, пораз до пораз....втф!?!?!
До играта е.Ја ка будала ќе прашам нешто... јес да АИ-во sucks и има читови... ама на SuperStar кога ќе пробаш пас у празно играчов ко намерно да истрчува кога ќе притиснеш на W или W+E (а пред да се случи подавањето) само за да те заебе у офсајд... едно 20 пати влегов така у офсајд прошлава утакмица можда мене така ми се причинува, ама ако не, ептен не-фер игра компјутеров
ООООО зар УШТЕ ГО ИМА ТОА???Пред некој ден играв со татко ми и слободен удар досудува судијата блиску до шеснаесетник,и ја за прекинот земав да правам замена и се супер покажува излегува Игуаин влага Бензема и кога живиот ѕид се подели на два дела т.е. остана дупка во средина каде стоеше Игуаин и нормално шут во дупката и примив гол.
Заклучок
Поретардирано нешто немам видено до сега,тоа е за 1на1 а за А.И.-то да не збориме и за оцените на играчите.ПЕС12 и 13 се еден ооогромен фејл од игри.Фала ти боже што постои ФИФА.
Нема крак колку и да бараш зш е демо ти пишит во ФилеХистори ко ќе ја спуштиш игратаKoj ke mi pomogne da najdam crack me dupi igrata cel den... ?
Како нема крак? Коа е излезена веќе пред недела дена ПЕС 2013 има и крак и све!Нема крак колку и да бараш зш е демо ти пишит во ФилеХистори ко ќе ја спуштиш играта
Која верзија ја имаш? Skidrow или Reloaded?Koj ke mi pomogne da najdam crack me dupi igrata cel den... ?
Ја направив друже иначе фала на подршкатаКако нема крак? Коа е излезена веќе пред недела дена ПЕС 2013 има и крак и све!
Која верзија ја имаш? Skidrow или Reloaded?
Голманот е подобрен, не прави баш глупи грешки, сега не е идеално, ама подобро е од 2011/12.дечки моментално ја симнувам... само да прашам, голманите подобрени ли се? одбраната ?! или срање е пак... пес 11 беше добра за тоа ама АИ немаше(кое читам не ви се свиѓа на многу) само тоа да го искомбинираат заедно добро би било...