Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
извини со моите 25 години што сум сеуште пубертетлија.
извини што незнаев дека темава е само за оние што навиваат за јувентус.
извини за се!
и слободно продолжете да се залажувате и јачате со наместени утакмици :)
Фала, чао, пријатно !!

извини за се!
Значи веќе немаш млечни бркчиња туку си почнал и брадичка да пушташ:), и тоа те наведе да му викаш дете на некој постар од тебе? ОК, муабетот ми беше дека не не засега што мислите вие за Јувентус затоа што сме свесни за моменталната сила на нашиот тим и ниеден негативен коментар не може да им одземе од таа сила. Сакале вие или не Јувентус се врети моќен како некогаш иако некои од вас задоволно триеја реце во 2006 мислејќи дека тимот отиде во историјата.

Да ја гледав цела ако баш те интересира. И комотно можеш статистика да отвориш или да си ја симнеш утакмицата и погледни што се случуваше до црвениот картон и непостоечкиот пенал. Значи пак ќе повторам непостоечкиот пенал, ако не свирнеше пенал немаше да има и црвен за домаќините а со тоа натпреварот ќе останеше 0-0 во тој момент со изедначени сили на теренот.
А нормално е дека после досудениот фаул следува жолт, што за играчот на Сампдорија беше втор жолт и автоматски црвен. Фаулот иначе не беше надвор, но и не постоеше фаул, Хамшик сам се сопна.
Статистиката вика Сампдорија 9 шута(2 во гол), Наполи 13 шута(5 во гол). Ако не свирнеше пенал, ќе свирнеше фаул и играчот пак ќе добиеше втор жолт картон.

Значи веќе немаш млечни бркчиња туку си почнал и брадичка да пушташ:), и тоа те наведе да му викаш дете на некој постар од тебе? ОК, муабетот ми беше дека не не засега што мислите вие за Јувентус затоа што сме свесни за моменталната сила на нашиот тим и ниеден негативен коментар не може да им одземе од таа сила. Сакале вие или не Јувентус се врети моќен како некогаш иако некои од вас задоволно триеја реце во 2006 мислејќи дека тимот отиде во историјата.
Убаво говориш друже Бјанконеро :)

552103_472052612828947_266453979_n.jpg

Може некој да ми објасни што се работи со сликава? Ова не го видов на натпреваро а знам во 20:21 минута отидов да земам вода и се вратив минута подоцна!

титули кои добар дел се освоени со местенки, мислам дека требаше повеќе титули да им одземат на јуве.
затоа подобро ќути си, немате лице да се јачате со титулите.
ако ваков скандал се десеше со Јунајтед јас воопшто немаше да бидам горд фан а нити пак би се силел.
се разбираме? :unsure:
:cuc:
--- надополнето: 30 септември 2012 во 20:41 ---
извини за се!
Се гледа,жално за тебе :place:
--- надополнето: 30 септември 2012 во 20:50 ---
388854_187289098073658_1814877933_n.jpg

Фотошоп? :D

-1 ima ako mislis na kazneni bodovi.

Во билтенот на Вилхил пишува -7 а 4 бода му се пишани од вкупно 11 што треба да ги има правилно, а изгледа до нив е грешката гледам на резултати имаа 10 бода.

титули кои добар дел се освоени со местенки, мислам дека требаше повеќе титули да им одземат на јуве.
затоа подобро ќути си, немате лице да се јачате со титулите.
ако ваков скандал се десеше со Јунајтед јас воопшто немаше да бидам горд фан а нити пак би се силел.
се разбираме? :unsure:
Oх мореее, на секој дерби дуел ви свират пенал, море свирче едно .. Башка пола судии се за Ман утд почнувајќи од Хауард Веб .. И ти за местење најде да збориш ..

Вечерва на Милито не му е денот.. АКо Интер не тепа најголем кривец ќе биде!

Добар меч да си е**т векот а мислев денов ќе биде тиња што се однесува до фудбал. Браво за двете екипи.

Абе пенал му свирнаа на Интер?:pos:
Добар меч сега засега, Коутињо игра одлично, исто и Касано, а Милито нема среќа во завршницата, можеше уште три гола да даде. Само да не им дозволуваме на Виола лесно да разигруваат и лагано ќе ги добиеме до крај, во спротивно многу веројатно е дека Јоветич и компанија ќе му направат многу проблеми на Интер.

Статистиката вика Сампдорија 9 шута(2 во гол), Наполи 13 шута(5 во гол). Ако не свирнеше пенал, ќе свирнеше фаул и играчот пак ќе добиеше втор жолт картон.

и што ако добиеше кога ако не беше пенал 0-0 ке беше, и со играч помалце наполи неможеа гол да им дадат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom