Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Па ја мислим дека од денеска требаше да се продаваат, или па од нареден понеделник?
Јас вчера прашав во тобако во струмица и ми кажаа дека чекаат е-маил и дека ке има карти во сите тобака низ МК. :)

Карти од четврток во сите тобака,секој може да купи колку сака билети :facepalm:

Се сеќавате ли на дечково, знам едно време нашиве медиуми го преселија во Бајерн, но како и да е ми изгледа така на квалитетен играч каков што ни треба да го замени Шумолот и да се одтарасиме конечно од него :).Мислам дека ако пробаат нашиве да го повикаат за а-репрезентацијата нема да загубат многу, сепак вреди да се проба :)

Се сеќавате ли на дечково, знам едно време нашиве медиуми го преселија во Бајерн, но како и да е ми изгледа така на квалитетен играч каков што ни треба да го замени Шумолот и да се одтарасиме конечно од него :).Мислам дека ако пробаат нашиве да го повикаат за а-репрезентацијата нема да загубат многу, сепак вреди да се проба :)
Тешко дека ќе го добиеме, со оглед на тоа што веќе има играно и на пријателски за Австралија, значи во секој момент може да заигра и на официјални. Сепак вреди да се проба.

Каде ќе се продаваат картите?? Утре ќе оди татко ми службено за СК, па да му кажам од каде да купи за со Хрватска.. :P

Од сабајле ќе има (кога ќе отворат) или ќе треба да чекаме покасно во денот да им стигнат ?

Картите ќе се продават од утре тоа супер, некој да не знае по која цена ќе се за север - југ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom