Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.845
- Поени од реакции
- 23.246
Кога ги пуштаат картите во продажба?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнаев дека ако немаш пари да си купиш карта,ондак тогаш не си ја сакаш државата ?Мислиш од тоа коа ќе прочитаат како сите кукаат дека многу се скапи картите (2.5 евра) и дека не вреди за тие пари да се иде? Да, ептен срав ќе ги фати и ќе си мислат дека неверојатни патриоти сме..
Ако нема пари нема да отиде на утакмица и крај..........што е тука проблемот? Сакам јас БМВ,ама немам пари и не возам БМВ.Незнаев дека ако немаш пари да си купиш карта,ондак тогаш не си ја сакаш државата ?
Зошто некои луѓе стварно немаат.Не е скапа картата,ама на некој тие пари ќе му завршат некоја ситна работа...
.
Е баш ме интересира како ќе влезат на стадион без карти.....живо ме интересира!
Многу брзо се заборава како бевме пречекани во Ниш, Белград... и Вараждин, Задар
И те како, они нас грчко знаме, ние нив српска застава на која пишува Куманово и ќе навијаме заедно на трибина.
И те како, они нас грчко знаме, ние нив српска застава на која пишува Куманово и ќе навијаме заедно на трибина.
Ваму кај што рече Димче не пречека цел народ, а тоа со знамето го направија поединци идиоти, кој беа осудени и од самите Срби.
Нека се игра првенство и кај нас и ние ќе ги дочекуваме со расширени раце... и нозе. Играј утакмица против нив, сасвим друг муабет е.