Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Палермо изгуби и ова е втор пораз во два натпревари за Фергусон, упс, се извинувам на Гасперсон мислев.
Ќе го преживее ли овој ден како тренер на Палермо или ќе ГО лета ретардираниот од клупа?:D

Праам едно "сигурно ливче", ја ставам Пескара-Палермо X2..... Да испаднат парите, па да си уплатам.........

Се надевам ќе паднат втора лига, неможам да ги поднесам, кај местат, па и претседателот им е гомнар тежок.

Да не признаеше Клосе дека играл со рака,тешко дека ќе го поништеа.

Екипи како Наполи (и Атл.Мадрид) заслужуваат да играат во ЛШ.
Во моментов Наполи е единствена екипа што може да се спортистави на Јуве. Тешко дека ќе освои тутула али сериозна екипа се.

Екипи како Наполи (и Атл.Мадрид) заслужуваат да играат во ЛШ.
Во моментов Наполи е единствена екипа што може да се спортистави на Јуве. Тешко дека ќе освои тутула али сериозна екипа се.
Да само што ,мислим дека наполи лани имаа каде каде појак состав,и плус тоа ко ќе ми текне каков дибек имаат за тренер:place:.Така да не ми се веруа да напрват некој поголем успех.
--- надополнето: 26 септември 2012 во 21:21 ---
Кавани(y)

Да само што ,мислим дека наполи лани имаа каде каде појак состав,и плус тоа ко ќе ми текне каков дибек имаат за тренер:place:.Така да не ми се веруа да напрват некој поголем успех.
--- надополнето: 26 септември 2012 во 21:21 ---
Кавани(y)
Лани имаа подобар тим пошто го имаа Лавеци али сега Пандев ќе игра како Лавеци сезонава а Исињие ќе игра како Пандев лани :).
И тренерот им е далеку од дибек :)

Уште па коментаторот вика: Да биде среќен Клосе што не доби жолт...а кутриот тој беше влечен, не ни имаше намера, а плус си призна игра со рака (секоја чест за тоа, некои други фудбалери немаше да го направат тоа).

Лани имаа подобар тим пошто го имаа Лавеци али сега Пандев ќе игра како Лавеци сезонава а Исињие ќе игра како Пандев лани :).
И тренерот им е далеку од дибек :)
Море како знае да ја заебе работата понекоаш тоа не е нормално,ама ајде ваљда оваа година му дошло памет:D.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom