Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Да јака екипа е фиорентина, лани ако губевте од нив оваа година губите 100%, Од Челзи имаа поиште истрчано зашто се поспремни, кој ке трча кај черзи Лампард со 40 години или хазар(така мислам се викаше) со 15 години, и затоа неможат да тепаат дома затоа што ја контролирале играта,
Ова е она што го зборев вчера за ретардираните муабети од ваша страна...стандард извртување за 360 степни на муабетот.Збориме за Фиорентина-Јувентус и ти како гром од ведро небо се избацуваш со Милан-Фиорентина од миантата година...кај го најде Милан во целиов муабет само господ знае.

Озбилно се обиде да ги омаловажуваш квалитетите на еден Хазард кој може лекции по фудбал да и држи на цела моментална Серија А и да го негираш фактот дека Челзи ја имаше контролата на цела утакмица се до моментот кога беше заборавен Кваљарела и Јуве израмни на 2:2 ? :facepalm: Батали прашалникот на крај....нема потреба да ми реплицираш.

п.с Кој ѓавол ме натера да пишувам на повраќанициве од тема бе ?!? :tapp:

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Ова е она што го зборев вчера за ретардираните муабети од ваша страна...стандард извртување за 360 степни на муабетот.Збориме за Фиорентина-Јувентус и ти како гром од ведро небо се избацуваш со Милан-Фиорентина од миантата година...кај го најде Милан во целиов муабет само господ знае.

Озбилно се обиде да ги омаловажуваш квалитетите на еден Хазард кој може лекции по фудбал да и држи на цела моментална Серија А и да го негираш фактот дека Челзи ја имаше контролата на цела утакмица се до моментот кога беше заборавен Кваљарела и Јуве израмни на 2:2 ? :facepalm: Батали прашалникот на крај....нема потреба да ми реплицираш.

п.с Кој ѓавол ме натера да пишувам на повраќанициве од тема бе ?!? :tapp:
Хазард може лекции само на милан ако сакаш да држи а на аталанта и самдорија тешко не се они слаби како милан

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Хазард ни држел лекции.:вонзем:
Оф мори мајко копиљот уште брада не му пораснало ќе и држел лекции на ЦЕЛА Серија А.:facepalm:

F

FuckYouAll

Гостин
Ex-Parma and Argentina midfielder Matias Almeyda has put some big allegations in his just-released autobiography.

Almeyda on Parma: "They used to give us an IV before matches. They told us it was vitamins, (1/2)

Almeyda on Parma con't: "But after taking the IV, before going on the pitch I was able to jump as high as the ceiling." (2/2)

Almeyda on Roma Scudetto: "On the last day of the 2000/01 season, some of my teammates said the Roma players wanted us to lose on purpose"

Almeyda on Roma con't: "I said no, Sensini and many others too. But on the pitch I saw players not running like they usually did."

Almeyda on Roma con't: "So I asked to be substituted and went straight to the locker room. Money? The players said it was a favor."

ЌУТИ БЕ, УСЛУГА Е !!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Само нешто да кажам .. Скоро сите сте во право за заморот на Јуве едно друго, и точно е дека ако победеше Виола ќе беше сосема заслужено.. Од друга страна реално Милан и Интер барем засега не ги сфаќам како конкуренти за титула, а Наполи и те како жестоко ќе се бори од причина што еве гледам во Лига Европа играат со 2 тим и насочени се кон Сериа А ... Значи ќе има неизвесност оваа сезона за борбата за титула ... Од трета страна пак, верувам во традиција и сметам дека Интер ќе ја победи Фиорентина без разлика кој во каква форма се наоѓа и со каков тим располага.. Значи деца, ви кажав дека Виола-Јуве нерешено ќе испадне, а сега ви кажувам играјте ја Интер 1, 100% испаѓа ... Мислам за дуелот со Фиорентина, не вечер ....

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Ne e tolku do zamorot kolku sto Fiorentina igrase mnogu jako ali nikoj ne go spomnuva toa.. i da ve potsetam deka Juve za 20 dena ke igra 7 utakmici pa normalno e da ima zamor.I Napoli kiksna i skoro sekoj golem tim ima kiksnato do sega osven Barsa i Baern M. taka da oladete malku.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.746
Да јака екипа е фиорентина, лани ако губевте од нив оваа година губите 100%, Од Челзи имаа поиште истрчано зашто се поспремни, кој ке трча кај черзи Лампард со 40 години или хазар(така мислам се викаше) со 15 години, и затоа неможат да тепаат дома затоа што ја контролирале играта,
Јуве со оваа формација и од Барса повеќе ќе истрча, едноставно тоа под дифолт му доаѓа со овој формат, што не е случај со 4231 формацијата, Интер кои освоија тројна круна со таква формација не трчаа толку во текот на натпреварите, а на патот до титулата ги елиминираа шампионите на Англија, Шпанија и Германија. Тоа е проблем кај ваквата формација што многу чини во ситуација кога во Италија се играат 38 натпревари, плус оние од купот, плус текмите од ЛШ каде под дифолт тимот се цеди, затоа никад не сум за форсирање на ваков формат, поготово ако екипата ти игра во некој од европските купови.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Po ova sto go gledam vo ovie 4-5 kola nemozam da vidam konkurent za titulata osven Juventus.A timovi koi mozat so igrata momentalno da pariraat na Juve se samo Napoli i Fiorentina.

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Ex-Parma and Argentina midfielder Matias Almeyda has put some big allegations in his just-released autobiography.

Almeyda on Parma: "They used to give us an IV before matches. They told us it was vitamins, (1/2)

Almeyda on Parma con't: "But after taking the IV, before going on the pitch I was able to jump as high as the ceiling." (2/2)

Almeyda on Roma Scudetto: "On the last day of the 2000/01 season, some of my teammates said the Roma players wanted us to lose on purpose"

Almeyda on Roma con't: "I said no, Sensini and many others too. But on the pitch I saw players not running like they usually did."

Almeyda on Roma con't: "So I asked to be substituted and went straight to the locker room. Money? The players said it was a favor."

ЌУТИ БЕ, УСЛУГА Е !!!
Не бе, па нели рома е најпоштената и најчесната екипа, никогаш необвинета за местење. Како се осмелил Алмеида да ги клевети ангелчињава од Рим. :D

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141

ЌУТИ БЕ, УСЛУГА Е !!!
Не бе, па нели рома е најпоштената и најчесната екипа, никогаш необвинета за местење. Како се осмелил Алмеида да ги клевети ангелчињава од Рим. :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Каде е Зампарини сега со оние неговите глупи изјави, да не отиде по нов тренер? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom