До кај им оди умот само,Ке соберат потписи, ама, доколку сам не реши да се повлече, може само да плачат Лузерпул...
За ПЛ јас ти гарантирам за Астон ВилаНе се важи ова, копај подлабоко. Ми треба стрикно за ПЛ. Остави на страна ЛШ, Купови и сл.
Знаеш што е разликата меѓу Јунајтед и другите клубови ? Јунајтед креира класа играчи, а другите купуваат.Штета за Видич.Скептичен сум во врска со него,многу тешка повреда се здоби минатата година,па сега и операцијава тек онаму на крајот од сезоната ако почне да игра.
Фердинанд веќе е во залезот од кариерата и тој кај да е ќе треба да се пензионира.Сега засега нас ни преостанува да се молиме да не се повреди и тој,оти тешко нас ќе биде.
Имам надеж во двајца одбранбени играчи кои што се во нашиот тим,а тоа се Смолинг и Еванс,но сепак мислам дека треба да се купи еден искусен одбранбен играч поточно кажано класа дефанзивец.
Рио Фердинанд беше најскапиот извршен трансфер во минатото, преминот од Лидс во Јунајтед беше околу 30 милиони (најверојатно евра).Знаеш што е разликата меѓу Јунајтед и другите клубови ? Јунајтед креира класа играчи, а другите купуваат.
Рио стана КЛАСА играч во Јунајтед.Рио Фердинанд беше најскапиот извршен трансфер во минатото, преминот од Лидс во Јунајтед беше околу 30 милиони (најверојатно евра).
Во одбрана секогаш треба да се има еден класа искусен дефанзивец и до него да има помлад што ќе учи од него.Прогресот на Еванс на почеток сите го критикуваа,па еве сеа прерасна во навистина добар одбранбен играч.