Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Колку натпревари по ред веќе трае рекордот на тимот од 1+ постигнати голови на ОТ ? И кој е последен тим што успеал да извлече клин шит од Театарот ?
Jунајтед - Ренџерс 0-0, ЛШ прво коло 14 Сеп. 2010. Кога се случи страшната повреда на Валенсија.. За во ПЛ ќе почекаш уште малце да најдам.. :D

Јунајтед - Лидс 0-1, ФА Куп, 3то коло, 3 Јан. 2010.

Во ПЛ само, Јунајтед - Вила 0-1, 12 Дек. 2009. Агбонлахор мислам оти ни го бутна тогаш. :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Jунајтед - Ренџерс 0-0, ЛШ прво коло 14 Сеп. 2010.. Кога се случи страшната повреда на Валенсија.. За во ПЛ ќе почекаш уште малце да најдам.. :D

Јунајтед - Лидс 0-1, ФА Куп, 3то коло.. 3 Јан. 2010... Уште има време за во ПЛ.. :D
Не се важи ова, копај подлабоко :icon_mrgr:. Ми треба стрикно за ПЛ. Остави на страна ЛШ, Купови и сл.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Сакате една брзозборка?
Ај да ве видам кој може да го каже неколку пати набрзина ова
Paul Scholes still scores goals :D

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
^Иако може и вака на пократко и побрзо satnavstilscorsgols :cool:

Инаку утре Олд Трафорд изгледа ќе зјае полупразен-празен заради премала заинтересираност за купот и заради цените на картите кои биле исти како и за мечеви во премиер лигата.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
^Иако може и вака на пократко и побрзо satnavstilscorsgols :cool:

Инаку утре Олд Трафорд изгледа ќе зјае полупразен-празен заради премала заинтересираност за купот и заради цените на картите кои биле исти како и за мечеви во премиер лигата.
искрено и не е многу интересно за гледање, поаѓајќи од фактот дека само малите екипи се трудат да направат нешто, на екипи ко нашава уво не ги боли за некој си куп :notworthy:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе ај што се замарате со ова лига купов, нека ги пуштат младиве, ако победат арно, ако не уште поарно. Кога ќе ми текне каква паника се крена тогаш на фан клубов од ВХ кога изгубивме 4-0, чиниш отпаднавме од ПЛ :facepalm:

http://www.metro.co.uk/sport/football/913088-manchester-uniteds-enquiry-for-semih-kaya-confirmed-by-galatasaray

еве нешто интересно, само не знам колку може да му се верува на претседателот на Галатасарај

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Не знам ништо посебно освен дека ван перси не мрдна покрај него.А после натпреварот баш си помислив,сеа стариот ќе фрли око да го донесе и видиш у право сум бил:D,е сеа колку е точно остануа да видимо.

Kajgana Shop

На врв Bottom