Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Планирано H&M наводно во 2014 во ССМ, IKEA во Ера Сити / Скопски Саем отприлика тој период или порано.Да не знае некој дали H&M ќе има во Скопје Сити Мол?
Или Икеа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Планирано H&M наводно во 2014 во ССМ, IKEA во Ера Сити / Скопски Саем отприлика тој период или порано.Да не знае некој дали H&M ќе има во Скопје Сити Мол?
Или Икеа?
IKEA во Бугариjа е донесена од грчки Fourlis. Не е jасно зошто турците на страничката си са jа писали и Бугариjа. Во Романиjа исто така немат бизнес со IKEA.ИКЕА во Бугарија има ЕНОРМНИ цени, а гледам и таа е донесена од Туркмол, така да може истото да го очекувам кај нас.
брат,Спрингфилд е шарено срање од искуство ти кажувам според странците(нивни мислења) тоа како да споредиш порано во скопје ТЕТЕКС така и кај западните земји Спрингфилд е како ТЕТЕКС ако ме разбирашСе додека го има Спринфилд, јас сум среќенНе знам за другите, но они се секогаш со најновите колекции.
А Тетекс извезува за странствобрат,Спрингфилд е шарено срање од искуство ти кажувам според странците(нивни мислења) тоа како да споредиш порано во скопје ТЕТЕКС така и кај западните земји Спрингфилд е како ТЕТЕКС ако ме разбираш![]()
Ај првин кажи од кое село си мислев град па вака си искомплексиран. Што се секираш за нас што сме од Скопје , ако нас нас ние убаво што те боли тебе дали има гужва или нема гужва, или може градот/селото каде што живееш ти е испразнет и нема луѓе ни асални продавници ни економија асална, па сега нас ни кажувааш како треба во пустина да живееме па да ни биде топ. Ако сакавме пустина и да нема околу нас гужви и да немаме допирни точки со капитализам ќе се преселевме во некоја вукојебина и ќе бевме среќни. Инаку кога Скопје се гради и развива им е сол на рана на сите тие што го мразат Скопје!Зошто?!?! Ако имаме овде марки значи ни тече мед и млеко.Не ги споредувам случајно спомениците и трговските центри. А тоа што секоја населба ја направија Центар со стадо луѓе 24/7, е друго. А - ха!! Повеќе трговски центри, повеќе попусти, тоа може?
Како не ви пречи непотребната гужва у Скопје? За вас треба на секој у населба да му отворат по еден трговски центар. Секој атом на кислород го исцицаа потрошувачите на брендирана облека. Брендирана облека и се ми е розево. Што сте се попалиле? Исто како што беше за отворањето на Рамстор и Џамбо, сеа не ги разликуваме. Као овој да е нешто посебен, ај нека помине побрзо возбудата.
![]()
Като цело - да.Дали Мислите дека Скопје Сити Мол ќе ни го замени шопингот во Солун/Софија? Покрај познатите брендови, дали ќе ги има и реалните попусти и кај нас?![]()
Дали Мислите дека Скопје Сити Мол ќе ни го замени шопингот во Солун/Софија? Покрај познатите брендови, дали ќе ги има и реалните попусти и кај нас?![]()
Никогаш нема да може да се замени шопингот во солух/софија/белград итн. Заатоа што во скопје не можеш да најдеш оргнална футрола за мобилен телефон а камо ли да побараш нешто друго.
http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/25009479/en/pullandbear/29059/WOMEN'S+SHOES#/1111025/CHECK PRINT PLIMSOLLS
Си одбрав патичиња, фала за линкот
Одвај чекам да се отвори, ми треба шопинг.