- Член од
- 25 декември 2008
- Мислења
- 1.882
- Поени од реакции
- 1.094
Не, таму одбив зашто ми нудеа малку плата. Во БК сум примен.Честито вработување.
Во Carrefour те примија?
Не, таму одбив зашто ми нудеа малку плата. Во БК сум примен.Честито вработување.
Во Carrefour те примија?
Баш овие продавници имаа и јавни огласи на vraboruvanje.com и najdirabota.com.mkЈас па еден куп луѓе знам што се вработија таму. Во Carrefour, спортска продавница (не ми текнува на името), Timberland и тн...![]()
Честито понатака унапредување да добиешНе, таму одбив зашто ми нудеа малку плата. Во БК сум примен.
Да, немаше јавни огласи, иако јас ја исконтактирав и ФБ страната на молот, никогаш не објавија НИЕДЕН јавен оглас.Баш овие продавници имаа и јавни огласи на vraboruvanje.com и najdirabota.com.mk
Но ме интересира за овие другиве продавници како ги земаа работниците бидејќи не сретнав ниту еден јавен оглас.![]()
Toa e toa....ubavo napishanoКато цело - да.
Имам мислене дека за Македонецот шопинг во Солун или Софиjа значи Zara/Bershka, IKEA, Starbucks и Carrefour. Сега, кога ке бидат присутни марките на Inditex и Carrefour до голема степен ке биде излишно да се патува. Има и други кафичи, не е само Starbucks, а IKEA не е нешто кое ти треба ежедневно. Се разбира, коj сака нешто посебно - H&M, Marks & Spencer, Gap и други, одново ке имат пат каj Солун и Софиjа.
Да бе, зашто ова е владин трговски. Како не ми текна на мене. ВМРО до Франција и Америка е! Браво Влада на РМ.Hint: Вработувањето е задкулисно, најголем дел од персоналот ќе биде рамковен![]()
Обичните работници не се по партија, но шефовите, менаџерите и оние од повисоко ниво не верувам дека се некои анонимци кои онлајн се пријавиле на огласот.Да, немаше јавни огласи, иако јас ја исконтактирав и ФБ страната на молот, никогаш не објавија НИЕДЕН јавен оглас.
Hint: Вработувањето е задкулисно, најголем дел од персоналот ќе биде рамковен![]()