Skopje City Mall

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Јас па еден куп луѓе знам што се вработија таму. Во Carrefour, спортска продавница (не ми текнува на името), Timberland и тн... :)
Баш овие продавници имаа и јавни огласи на vraboruvanje.com и najdirabota.com.mk
Но ме интересира за овие другиве продавници како ги земаа работниците бидејќи не сретнав ниту еден јавен оглас. :)

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Што мислите ке се отвори на време.Како што гледам има многу работа а остана уште 1недела дури слушам дека нема да биде отворен цел трговски до 4.10.:)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Баш овие продавници имаа и јавни огласи на vraboruvanje.com и najdirabota.com.mk
Но ме интересира за овие другиве продавници како ги земаа работниците бидејќи не сретнав ниту еден јавен оглас. :)
Да, немаше јавни огласи, иако јас ја исконтактирав и ФБ страната на молот, никогаш не објавија НИЕДЕН јавен оглас.
Hint: Вработувањето е задкулисно, најголем дел од персоналот ќе биде рамковен;)

Член од
4 септември 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
Като цело - да.
Имам мислене дека за Македонецот шопинг во Солун или Софиjа значи Zara/Bershka, IKEA, Starbucks и Carrefour. Сега, кога ке бидат присутни марките на Inditex и Carrefour до голема степен ке биде излишно да се патува. Има и други кафичи, не е само Starbucks, а IKEA не е нешто кое ти треба ежедневно. Се разбира, коj сака нешто посебно - H&M, Marks & Spencer, Gap и други, одново ке имат пат каj Солун и Софиjа.
Toa e toa....ubavo napishano(y)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.992
Поени од реакции
7.137
Кината ќе почнат со работа како и дуќаните или треба уште да чекаме?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле да знаете колку се назад само, еве пак денес бев уште 2 недели мин. имаат. А ако мислат да го замаскираат до 4ти а да изгледа ко готово, нешто налик серијана Fawty Towers тоа да.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.384
Поени од реакции
18.529
нема да отворат сите продавници на 4ти,дали нешто ќе работи у опште не ми е јасно.Доминос пишаа дека нивното нема да отвара тогаш на фб страната.

П

Пепси_

Гостин
Абе каде без она македонското да се отворе нешто што не е довршено и никогаш да не бидеш точен ! :facepalm:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да бе, зашто ова е владин трговски. Како не ми текна на мене. ВМРО до Франција и Америка е! Браво Влада на РМ. :facepalm:

O

ob1

Гостин
Незнам зашто брзаат со отварање, колку само да го отворат. Нека почекаат уште колку време треба, нека го средат цел трговски комплет и тогаш нека има огромно отварање. А не вака, ќе го отворат трговскиот, а продавниците затворени внатре.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Да, немаше јавни огласи, иако јас ја исконтактирав и ФБ страната на молот, никогаш не објавија НИЕДЕН јавен оглас.
Обичните работници не се по партија, но шефовите, менаџерите и оние од повисоко ниво не верувам дека се некои анонимци кои онлајн се пријавиле на огласот.

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Македонска работа.Се се чека на последните денови да се заврши.

Kajgana Shop

На врв Bottom