Зајче
Бело, и тоа!
- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 3.439
- Поени од реакции
- 3.945
Дека на фејсбук нема ништо, ама ајде да почекаме до утре
Дека на фејсбук нема ништо, ама ајде да почекаме до утре
Најсериозно салам се со интернетот??? 512 срамота е, за тоа првото па од 50 ич немам коментар
Ај да видам дали некој има вакво искуство...
зедов на претплата со тројно повеќе, и денес сакав да направам промена на сопственост, значи да гласа на мене, и сега, успеавме то, и од ко потпишав, ми викат дека ова се рачуна како нов договор, и има шанса да ја изгубам промоцијата со тројно и да сум на пола месечна, а то не сакам!!! дали некој знај? во 181 незнат, утре дури ќе ми се јавеле, ама искрено не вервам дека ќе ми кажат точно. фала
немаат врска едно со друго, само немаш 5 гига нет, него 500мбЈас сакам да прашам што точно значи ова:
ЏаБест неделен пакет
Сите Џабестери можат да го активираат и ЏаБест неделниот пакет.
ЏаБест неделен пакетдобиваш
Бесплатни минути во цела ONE мрежа500 минути
Бесплатни SMS во цела ONE мрежа500 SMS
Бесплатен мобилен интернет500 МB
Неделна претплата79 денари
Пакетот важи 7 дена.
Интервал на тарифирање: разговори - на 1 минута, интернет - на 10 КB.
Конкретно за болдираното ме интересира. Дали тоа значи дека ако на пример потрошам 100 минути, ми останува само 4 гб интернет? Или немаат врска едно со друго, сите си се посебно едно од друго и имам 500 минути + 500 смс + 5 гб интернет?
Немам One, ама мислам дека не се акумулираат тие минути, пораки и интернет. Значи ти плаќаш 79 денари, и за таа недела имаш 500мин, 500смс и 500МБ интернет. Пакетот ти трае 7 дена, после тоа ако ставиш пак 79 денари почнуваш пак со почетните 500+500+500.Интервал на тарифирање: разговори - на 1 минута, интернет - на 10 КB.
Мора да ти земат пари за инфо преку смс. А тоа се акумулираШо прајме со ONE и моментална електронска сметка ? Овие два поими никако заедно, никако да се управат. Незнам која им беше целта со сервисот мој.оне ? Речиси исто со esmetka.