Зајче
Бело, и тоа!
- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 3.439
- Поени од реакции
- 3.946
Дека на фејсбук нема ништо, ама ајде да почекаме до утре

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да видам дали некој има вакво искуство...
зедов на претплата со тројно повеќе, и денес сакав да направам промена на сопственост, значи да гласа на мене, и сега, успеавме то, и од ко потпишав, ми викат дека ова се рачуна како нов договор, и има шанса да ја изгубам промоцијата со тројно и да сум на пола месечна, а то не сакам!!! дали некој знај? во 181 незнат, утре дури ќе ми се јавеле, ама искрено не вервам дека ќе ми кажат точно. фала
Јас сакам да прашам што точно значи ова:
ЏаБест неделен пакет
Сите Џабестери можат да го активираат и ЏаБест неделниот пакет.
ЏаБест неделен пакетдобиваш
Бесплатни минути во цела ONE мрежа500 минути
Бесплатни SMS во цела ONE мрежа500 SMS
Бесплатен мобилен интернет500 МB
Неделна претплата79 денари
Пакетот важи 7 дена.
Интервал на тарифирање: разговори - на 1 минута, интернет - на 10 КB.
Конкретно за болдираното ме интересира. Дали тоа значи дека ако на пример потрошам 100 минути, ми останува само 4 гб интернет? Или немаат врска едно со друго, сите си се посебно едно од друго и имам 500 минути + 500 смс + 5 гб интернет?
Немам One, ама мислам дека не се акумулираат тие минути, пораки и интернет. Значи ти плаќаш 79 денари, и за таа недела имаш 500мин, 500смс и 500МБ интернет. Пакетот ти трае 7 дена, после тоа ако ставиш пак 79 денари почнуваш пак со почетните 500+500+500.Интервал на тарифирање: разговори - на 1 минута, интернет - на 10 КB.
Мора да ти земат пари за инфо преку смс. А тоа се акумулираШо прајме со ONE и моментална електронска сметка ? Овие два поими никако заедно, никако да се управат. Незнам која им беше целта со сервисот мој.оне ? Речиси исто со esmetka.