PES 2013

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
За тие што играте Мастер лига.. Ви препорачувам во тим да си го земете одма Сонг .. Ѕвериште е на играва.. Ја божем го земав за резерва ДМФ ама многу ретко некој да помине покрај него.. И многу брз напредок бележи од полусезона па сеа скоро до крај на сезона од 82 на 85 стигна..

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
За тие што играте Мастер лига.. Ви препорачувам во тим да си го земете одма Сонг .. Ѕвериште е на играва.. Ја божем го земав за резерва ДМФ ама многу ретко некој да помине покрај него.. И многу брз напредок бележи од полусезона па сеа скоро до крај на сезона од 82 на 85 стигна..
Од Барса сите се зверови да им ибам оцените, со самиот трансфер во барса играчот станува звер и послабо од предтоа да игра

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Асамоа и Видал, мех мех. Ја со Јуве си играм, ама овие двајца се ѕверо'и.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Од Барса сите се зверови да им ибам оцените, со самиот трансфер во барса играчот станува звер и послабо од предтоа да игра
Адриано 87, Марсело 84. :)

Него, на пачов глеам има класик тимови.

Пеле 88?
Роналдо 89?

Виали 86?

Кој кур им е на Конами, не знам...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Јас со Барса почнав мастер лига и се заебав. Или да бидам поконкретен ми падна жал за Меси, не можам да давам со него исто толку голови како во реалноста.:confused:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Асамоа и Видал, мех мех. Ја со Јуве си играм, ама овие двајца се ѕверо'и.
Неам до сеа играно со Јуве.. Ја почнав Мастер со манчестер Јунајтед.. и неможев да останам само Со керик на таа позиција. и он ми беше во List Targets.. и не зажалив што го земав.. Исто ги имам земено и Лихштајнер за десен и Марсело за лев бек.. Само си ги покрив позициите на кој сум најтенок и исто Пасторе го имам земено. си ги ротирам со Кагава цело време

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Неам до сеа играно со Јуве.. Ја почнав Мастер со манчестер Јунајтед.. и неможев да останам само Со керик на таа позиција. и он ми беше во List Targets.. и не зажалив што го земав.. Исто ги имам земено и Лихштајнер за десен и Марсело за лев бек.. Само си ги покрив позициите на кој сум најтенок и исто Пасторе го имам земено. си ги ротирам со Кагава цело време
3 сезона, 24-1-1 сега за сега. Голови дадени не ми текнуе(ја изгасив играта), ама памтам примени, 8.
Поразот и ремито ми се View Scores, а победите 50-50. Секој играч ми има копачки од тие што ги дава играта после одредено време, а некои имаат + брзина тренинг ставено.
Буфон иако има 34 години кога почнува мастерот, си се крена убаво до 97, на 36 години моментално. Си го научив тимот, и наредив едно 15+ победи по ред од сите натпревари кои ги играм.
pes2013 2012-09-25 19-30-18-12.jpg

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.361
Поени од реакции
5.486

Кога ја пуштам играта ми го покажува овој ерор. Ако идам на игноре ми ја пушта играта но кога бирам тим ми се гаси. Кога го конектирав лаптопот прелку телевиозор вчера не ми го даваше овој ерор

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336

Кога ја пуштам играта ми го покажува овој ерор. Ако идам на игноре ми ја пушта играта но кога бирам тим ми се гаси. Кога го конектирав лаптопот прелку телевиозор вчера не ми го даваше овој ерор
Рабираш англиски? Компјутерот не ти ги подржува минималните спецификации за играта..

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.361
Поени од реакции
5.486
Рабираш англиски? Компјутерот не ти ги подржува минималните спецификации за играта..
Како може да не ги подржува кога имам.
Intel Core i5-2430M
6 GB DDR3 RAM
500 GB HDD
NVIDIA GeForce GT 525M

и кога ќе поврзам на телевизор нема проблем се си е ок со истите спецификации
пес2012 без проблем ја играв

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Intel Core i5-2430M
6 GB DDR3 RAM
500 GB HDD
NVIDIA GeForce GT 525M

пробај update за графичката да симнеш и инсталираш,или па си симнал верзија што не работи

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Intel Core i5-2430M
6 GB DDR3 RAM
500 GB HDD
NVIDIA GeForce GT 525M

ја ти кажав така како што пишува.. како што кажа членот над мене пробај со нов драјвер за графичката

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.982
Поени од реакции
7.125
Спуштив, инсталирав...почнувам сега :)

Kajgana Shop

На врв Bottom